Fatih Erbakan'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Başkan Erdoğan'a teşekkürlerini iletti

GİRİŞ 31.03.2023 19:17 GÜNCELLEME 31.03.2023 19:18
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Erbakan, Gaziantep'te düzenlenen toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Şehitkamillerin, Şahinbeylerin, şehitlerin, kahramanların diyarı Gaziantep'te bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Erbakan, şunları kaydetti:

"Burada depremin acılarını halen yaşayan kardeşleriniz olarak sizlerle birlikteyiz. Sizler burada birinci elden aynel yakin bu acıları yaşadınız. Bizler de aynı acıyı gerçekten de yüreklerimizde Türkiye'nin dört bir tarafında 85 milyon olarak hissettik. Bir kez daha bu depremde bu felakette ahirete irtihal eden bütün vatandaşlarımıza, kardeşlerimize gani gani rahmet diliyoruz. Allah onları inşallah şehitlik mertebesine kabul etsin, şehitlerle birlikte haşretsin ve geride kalan yakınlarına da onları şefaatçi eylesin. Yaralı olarak kurtulan bütün vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bütün depremzedelerimize Cenab-ı Allah yardım eylesin, selamete çıkarsın, yar ve yardımcınız olsun. Cenab-ı Allah ülkemize milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Bununla gelmiş geçmiş olsun, inşallah duasını yapıyoruz. Burada bir sene içinde tamamlanacak olan konutların iş yerlerinin temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Bu konutların iş yerlerinin bir an evvel tamamlanması ve inşallah sizlerin de yeniden yaşama kaldığınız yerden devam etmeniz için dua ediyoruz. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza bakanımıza, devletimize minnettarız bir an evvel tamamlanıp sizlere teslim edilmesi için dua ediyoruz, temenni ediyoruz. Bir kez daha herkese teşekkür ediyorum. Toplantımız, açılışımız hayırlı olsun."



 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • ALİ BABA TRBZN 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için,Vatan ve Millet aşkı için birbirine destek olan kol kola giren bütün liderlerimizden Allah cc.razı olsun.Sizi böyle görünce bu büyük millet'te kol kola,omuz omuza sizinle beraber yürüyecektir.Allah cc.yolunuzu ve yolumuzu selâmete çıkarsın inşallah.Bu vatan bizimdir bizim kalacaktır.
    Cevapla
  • Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Iki türk bir araya geldi yeni dünya düzeni artık gerisini düşmanlar düşünsün artık kiyam vakti OSMANLI dünya düzeni türk turan birliği
    Cevapla
  • Feride 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih erbakan sonunda dogruyu buldu.. hayirli olsn..
    Cevapla
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağol Varol Fatih Erbakan Hoca
    Cevapla
  • CAN BAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferin çocuk biraz siyaset öğren Hizmet öğren gez REİS abinin yanında dik durmayı öğren seninde arkanda biz duralım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti