AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Kızılay Başkanı Kınık'a 'üslup' çıkışı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Haluk Levent'e ait AHBAP derneğine çadır satmasıyla gündeme geldikten sonra sosyal medyadan polemiklere giren Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a sert tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Kızılay Başkanı Kınık'a 'üslup' çıkışı!
AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Kızılay Başkanı Kınık'a 'üslup' çıkışı!
GİRİŞ 02.04.2023 17:41 GÜNCELLEME 02.04.2023 17:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a yönelik sosyal medya hesabından sert bir açıklamada bulundu. Turan, sosyal medya üzerinden oyuncu Şahan Gökbakar'la ikili polemiğe giren Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a 'Bu nasıl bir üslup' diyerek tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Kızılay Başkanı Kınık'a 'üslup' çıkışı!

'SADECE İŞİNİZE ODAKLANSANIZ ARTIK!'

Bülent Turan paylaşımında, "Allah aşkına 'Şahancım' ne, 'bulaşmak' ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" ifadelerini kullandı.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın tepki gösterdiği oyuncu Şahan Gökbakar'a cevap olarak yazdığı paylaşımda, "Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris'te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme." dedi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimseye yem olacak değil sayın kınık.. adamlar meyve veren ağacı taşlıyorlar.. kim çadır istiyorsa yer göstersin biz kuralım denmiştir.. ahbap çavuş meselesi değil mesele.. ahbap kim? Diğer stk lar nasıl gidip ücretiyle alıyorsa ahbap ta pra verecek...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kafan basmıyor değil mi?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ama bence sayın kınık bu polemiği bitirmek için istifa etmeli
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacakki bu kadar küfürü dinleyip de gülen bir millet olunca. O tiplerde eşek yüküyle para kazanır sonrada ortada dolaşırlar.
    Cevapla
  • Ali Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum. Kızılay Başkanının yaptığı hizmetler takdire şayan (Depremde çadır satma mevzusu hariç). Ancak bu gazla çıkararak, geğirerek ünlü olan iğrenç tiplerle laf yarışına girmesi kabak tadı verdi. Sen işine bak Başkan işine.
    Cevapla
  • sear 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya geçmişi belli Yemin ediyorum İçeride Gariban Öğretmenler varken Bu Kriptoların böyle rahat hareketler etmesi artık insanı çilden çıkarıyor,Şu Olmadık zamanda olmadık hareketlerle bize eksi katan insanların geçmişine baksanız inanın anlarsınız ne olduğunu,Sosyal medyada böyle ters algı ile Çalışan f tipleri ile mücadele 0 ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...