Gaflarına bir yenisini daha ekledi: Kılıçdaroğlu ayeti Erbakan'ın sözü sandı!

Gaflarına bir yenisini daha ekleyen Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de İsra suresinin 81. ayetini Necmettin Erbakan'ın sözü sandı.

GİRİŞ 03.04.2023 17:14 GÜNCELLEME 03.04.2023 17:14
Bu Habere 388 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Yenikapı'da bulunan Avrasya Kadir Topbaş Gösteri Merkezi'nde, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından vatandaşlar için düzenlenen iftar programında bir gafa daha imza attı.

Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde Saadet Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde düzenlenen 'Dayanışma Paylaşma ve Kardeşlik İklimi' isimli iftar yemeğine, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. İftardan önce gerçekleşen Kur'an tilavetinden sonra ezanın okunmasıyla liderler orucunu açtı. İftar programına Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı. İftar yemeğine davetli 5 bin 340 kişiye yemek verildi.

“BEN SAMİMİ OLARAK ÜZGÜNÜM"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu gündem olan seccade fotoğrafıyla ilgili konuşurken, samimi olarak üzgün olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu,“Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi yapılan fotoğraf karesiyle ilgili sadece iki kelam edeceğim. Bu olay iftar organizasyonuna katıldığımız restoranda oldu. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Ben kimseyi kırmam, öyle bir alışkanlığım da yoktur. Herkesi kucaklarım, herkese saygı duyarım. Salon kalabalıktı ve fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o fotoğraf üzerinden operasyon yapıyorlar. Açıkça söyleyeyim. Ben onların operasyonunu umursamam, ben samimi olarak üzgünüm. Ben ailem, çocuklarımız asla hiçbir kutsala saygısızlık etmeyiz. Bizim demokrasi anlayışımızda, yönetimin temelini adalet oluşturur" dedi.

YENİ BİR GAFA DAHA İMZA ATTI!

Kılıçdaroğlu,“ Adaletin olmadığı yerde, Sayın Karamollaoğlu'nun dediği gibi kucaklaşma olmaz. Devletin dili adaletse, her birimiz adalet için mücadele etmeliyiz. Ve adaleti bu topraklara getirmek zorundayız. Bugün yaşadığımız bütün problemlerin tamamı adaletsizlikten kaynaklanıyor. Adaletin bu topraklara gelmesi için adaletin sağlanması için 6 lider bir aradayız. Ve bu ülkeye ne olursa olsun adaleti mutlaka getireceğiz. Hepimiz söz verdik, sözümüzün de arkasında kalacağız. 2 bin 400 yıl önce söylenen bir söz var. Önemli bir bilge söylemiştir: 'Devleti yönetenler eğer zenginleşmişse onlar vatandaşın hakkını değil, kendi mal varlıklarını korurlar' diyor. Biz vatandaşın hiçbir ayrım yapmadan hakkını koruyacağız. Sayın Karamollaoğlu herkesle kucaklaşacağız dedi. Evet herkesle kucaklaşacağız. Rahmetli Erbakan'ın çok söylediği bir söz var. Hak gelecek ve batıl zail olacak" şeklinde konuştu.

“İYİLİK VE ERDEM DOLU BİR YOLCULUĞA ÇIKMANIN YOĞUN HUZURUNU YAŞIYORUM"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Millet İttifakının değerli liderleriyle birlikte, iyilik ve erdem dolu bir yolculuğa çıkmanın yoğun huzurunu yaşıyorum. Bu yolun sonunda millet hakkını millete teslim etmekten öte, başka bir hedef yoktur. Bu yolun sonunda bütün farklılıklarımızla birlikte hep beraber kardeşçe yaşamaktan başka gaye yoktur" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Tarihte ciddi bir değişikliğe imza atılmasına vesile olacak bir dönemden geçiyoruz. 15 Mayıs sabahı sadece Cumhurbaşkanı değişmeyecek, ülkemizle bir bütün olarak, yeni bir döneme başlayacağız. Biz bu dönemde insanlarımızı, iteleyerek, bizlerle rakip oldukları için onları incitecek ifadeleri kullanarak göreve başlamayacağız" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 388
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Peh,,peh,!!! Adalet arayana bak.istanbul ve İzmir belediyesi deki seçimden sonra yaptıklarına ve seçimden önce verdiğin sözle Adalet anlayışındaki samimiyet ortada takiyeyi bırak bu millet neyin doğru olduğunu bilir..
    Cevapla
  • Karanlık Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük üstad, ermiş hoca, ULEMA, ombudsman, devlet adamı,askeri uzman,toplum psikolojisi uzmanı, dağ taş hayvan bilimi kadını NEVŞİŇ MENGÜ hocamızdan FETVA almalıyız. İCAZET almalıyız. O bilir.
    Cevapla
  • Karanlık Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğlu na yön veriyorlar. Söyle konuş, böyle konuş. Sufle var, Rüzgar yoksa. Üfüren Metin Alasya var. Fırıldak rüzgarsız dönüyor. Amaaa bir eksiklik var. Kılıçdaroğlu nun tabiatına, yaşantısına aykırı. Neden zorluyorlar ki ? Önce namaza başlayıp camiiler ve imamları ile 20 yıl vakit geçire. Sonra doğal akış gele. Dil destan döke. Özgür,Cano yanında içinde cücük soğan çıkıyor.
    Cevapla
  • Tayfur 1 yıl önce Şikayet Et
    hafız kılıçdaroğlu nun dil sürçmüştür
    Cevapla
  • eren04 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk 6 ay anne sütü çok önemli yarım kaldımı bu şekilde bi insan cıkar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti