Kılıçdaroğlu bu kez de hadisi yanlış söyledi!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İsra suresinin 81. ayetini Erbakan'ın sözü sanmasının ardından bugün de "Cennet annelerin ayakları altındadır." hadisini, "Cennet kadının ayakları altındadır" diyerek yeni bir gafa daha imza attı.

GİRİŞ 04.04.2023 16:01 GÜNCELLEME 04.04.2023 16:15
Bu Habere 281 Yorum Yapılmış

Her gün gaflarına bir yenisini ekleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İsra suresinin 81. ayetini Necmettin Erbakan'ın sözü sanmasının ardından bugün de "Cennet annelerin ayakları altındadır." hadisini, "Sevgili Peygamberimiz, Cennet kadının ayakları altındadır demiştir." diyerek yeni bir gafa imza attı.

TRABZON'DA KONUŞTU

Kılıçdaroğlu, "Kadın başımızın üstündedir. Çünkü sevgili Peygamberimiz, Cennet kadının ayakları altındadır demiştir. Biz buna inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu ülkenin birleşmeye ihtiyacı olduğunu belirterek “Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin beraber olmaya ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihtiyacı var” dedi.

SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ ÇIKIŞI!

6'lı masa ortağı Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminde iç savaş nedeniyle geçici bir süre için yeri değiştirilen Süleyman Şah Türbesi'ne ilişkin CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bayrağımızı indirdiler Süleyman Şah Türbesi'ni kaçırdılar." dedi.

Kılıçdaroğlu, Trabzon’da güçlü bir milliyetçilik damarı olduğunu bildiğini belirterek “Gerçek milliyetçi arıyorsanız o da biziz. Allah nasip ederse cumhurbaşkanı olursam Süleymanşah Türbesi’ni kaçırdılar o türbeyi alacağım, vatan toprağına yeniden götüreceğim, şanlı bayrağımız orada dalgalanacak. Bayrağını indiren adam milliyetçi olmaz. Kanımızın son damlasına kadar mücadele eder hakkımızı alırız” dedi.

Gaflarına bir yenisini daha ekledi: Kılıçdaroğlu ayeti Erbakan'ın sözü sandı!Gaflarına bir yenisini daha ekledi: Kılıçdaroğlu ayeti Erbakan'ın sözü sandı!

Davutoğlu'nu unutan Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Şah çıkışı! Davutoğlu'nu unutan Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Şah çıkışı!

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 281
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    safti ya
    Cevapla
  • Gurbetçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni ler ne zamandan beri hadisleri bilir ki!?
    Cevapla
  • Ayasofya 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Hak rezil ediyor işte Ya kardeşim Sen bırak onları sen özgürlük de eşit işe eşit ücret de sizin klasik laflarınızı söyle girme oraları rezil oluyorsun işte ya da fetö yazsın versin eline oradan oku
    Cevapla
  • Adanali 01 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama da oy veren var Allah akil fikir versin inşallah.
    Cevapla
  • izmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecdadımın fes'ini giymeye utananlar fransızın serpuşunu nasılda gururla takmışlar kellelerine...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...