Fatih Portakal'a sert tepki: Benim ahlakımın zekatı yedi ceddini cennete götürür

DSP Genel Başkanı Aksakal, gazeteci Fatih Portakal'a yönelik olarak 'Ey Washington portakalı Önder Aksakal’ın ahlakının zekatı senin yedi ceddini cennete götürür' dedi.

Fatih Portakal'a sert tepki: Benim ahlakımın zekatı yedi ceddini cennete götürür
Fatih Portakal'a sert tepki: Benim ahlakımın zekatı yedi ceddini cennete götürür
GİRİŞ 16.04.2023 18:20 GÜNCELLEME 16.04.2023 20:10
Bu Habere 211 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı'nda yer alan DSP'nin genel başkanı Önder Aksakal, gazeteci Fatih Portakal'a yönelik "Sözcü TV’de program yapan bir vatandaş var, Washington portakalı. Demiş ki 'DSP Genel Başkanı ahlak yoksunu'. Buradan sesleniyorum ey Washington portakalı Önder Aksakal’ın ahlakının zekatı senin yedi ceddini cennete götürür” dedi.

İki gün önce 'Malatya Deprem Konutları Temel Atma Töreni'nde konuşan Aksakal, Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir. İnşallah 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz" demişti.

Portakal ise Aksakal'ın sözlerine dair, "“Ahlak yoksunu bir insandan bahsediyoruz. Ne diyebiliriz ki? Kendi ideolojisini satmış, kendi partisini yarı yolda bırakmış böyle bir insandan… Ahlak yoksunu, gerçekten ahlak yoksunu. 2 buçuk dakika konuşuyor, 1 dakikasında hakaret ediyor” yorumunda bulunmuştu.

"BİR TANE WASHİNGTON PORTAKALI VAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılış törenine katılan Aksakal, Portakal'ın sözlerine dair konuştu.

Aksakal konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sizlerle birlikte olabilme şansını elde ettiğim için hepinize teşekkür ediyorum. Sen neden buradasın diye soranlar vardır belki. Biz bugün neden buradayız. Yerli ve milli solun temsilcisi, Bülent Ecevit’in evlatlarıyız. Duvara konulan her tuğla bu milletin hayrınadır. Türkiye 14 Mayıs'ta bir yol ayrımına gidiyor. Bu seçim solcularla sağcıların yarışacağı bir seçim değil. Bu seçim küresel emperyalist güçlere bağlı olanlarla vatanına milletine bağlı olanların seçimidir. Millet İttifakı’nın başında Amerika, arkasında PKK, yanında FETÖ var. Bu seçim vatan millet seçimidir. Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar. Bu toprakların üzerine küffarın ayaklarını bastırmayacağız.

Karşı mahallenin trolleri saldırıya geçtiler. Yüzde 99’u müslüman olan ülkede kafir dışarıda. Bunların trol medyası var. Biri FOX diğeri Sözcü Tv. Bir tane Washington portakalı var. ‘DSP’nin genel başkanı ahlak yoksunu’ demiş. Benim ahlakımın zekatı senin yedi göbek ceddini cennete gönderir. Türkiye tek. Burası piyangodan çıkmadı. Biz burayı kimseye veremeyiz."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 211
  • Sabir60 1 yıl önce Şikayet Et
    Önder Bey sizin bu vatanınıza, milletinize ve devletinize bağlılığınız her türlü takdirin üzerindedir. Gün uyanık olma, aldanmama ve gevşeklik göstermeme günüdür. Doğru safta yer almanız tarihi kayda geçmiştir. Helal olsun size. Teşbihte hata olmaz, ne güzel söylenmiş atasözü: ....ürür, kervan yürür. Onları boşverin, biz işimize bakalım.
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Masallah. Vallah süper yorumlamis. Portakal mandalinaya da gereken cevabi vermis. Allah Aksakal beye iman ve ihlas nasip etsin. Varsa devamini nasip etsin. Sag sol sorunu yok. Sadece vatan evlatlariyla hainlerin kavgasi var.
    Cevapla
  • Aras 1 yıl önce Şikayet Et
    Iste gerçek solcuların ne düşündükleri ortada, geriside oturduklari yerden ahkam kesen sözde milliyetçilere ve sözde kuvay-i millicilere gelsin,umarım aksakal in sözlerini anlayacak kapasite vardır
    Cevapla
  • hakın 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sözlerin üzerine söz yok. daha ne denilebilirki.
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir cevap olmuş.Diline sağlık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...