İYİ Parti'de şok istifa sonrası itiraf: Partinin iç yüzünü gördüm

HDP'li 7'li koalisyonun ortağı İYİ Parti'de istifa üstüne istifa şoku! İYİ Partili Pelin Gündeş Bakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 02.05.2023 02:28 GÜNCELLEME 02.05.2023 09:40
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

HDP'li 7'li koalisyonun ortağı İYİ Parti, son dönemde üst üste istifa şoku yaşıyor. İYİ Parti ile yollarını ayıran son isim ise Pelin Gündeş Bakır oldu.

"ÇIRAY: ÇOK DÜŞTÜK, TOPARLAYAMIYORUZ"

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 7'li koalisyondaki liste krizleri sonrasında yaptığı paylaşımla, partilerinin baraj altında kaldığını itiraf etmişti. Çıray, geçtiğimiz gün de "Çok düştük toparlayamıyoruz" diyerek İYİ Parti'nin içine düştüğü durumu özetlemişti.

PELİN GÜNDEŞ BAKIR: İYİ PARTİ'NİN İÇ YÜZÜNÜ GÖRDÜM

Bir süredir İYİ Parti'de siyaset yapan Pelin Gündeş Bakır da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu. "İç yüzünü gördükten sonra böyle bir partide siyaset yapmak istemiyorum." diyen Bakır, "Kesinlikle iyi partiyi desteklemiyorum." dedi.

"BÖYLE BİR PARTİDE SİYASET YAPAMAM"

Bakır paylaşımında, "Kamuoyuna duyuru: İyi partiden istifa ettim. Kesinlikle iyi partiyi desteklemiyorum. İç yüzünü gördükten sonra ben böyle bir partide siyaset yapmak da istemiyorum. İsmimin kullanılmamasını önemle rica ederim. Bazı vatandaşlarımız benim iyi partiden istifa ettiğimi duymadıkları için bu bilgilendirmeyi yapmak mecburi olmuştur." ifadelerini kullandı.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU: MASAYA TERÖRÜN GÖLGESİ DÜŞTÜ

İYİ Parti'de kritik görevlerde bulunan Yavuz Ağıralioğlu da zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş, "Kurduğumuz masada pusu kuruldu, masaya terörün gölgesi düştü" diyerek partisinden istifa etmişti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 114
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Akparti bunu fetöye yakın diye kovmuştu
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah b hamin kızımıza niyeti iyisi Allah doğru yolu kendine gostermis
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir vekil milletten üstün olamaz ve milletin üzerinde maaş alamaz
    Cevapla
  • alis 1 yıl önce Şikayet Et
    kim vatansever, kim hizmet için siyasete girdiğini öğrenmenin bir tek yolu var ,maaşları öğretmen maaşıyla eşitleyeceksin ve dokunulmazlıkları kaldıracaksın ,bakalım kaç kişi aday olacak :)),bu sefer bu işte, her işte olduğu gibi ,biz garibanların sırtına kalır emin olun ,:),benim bildiğim siyasete girdiği günden beri 1 kişi maaşını bir vakıfa bağışlıyor oda sayın Devlet Bahçeli
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Gemiyi terk eden fareler işimize yaramaz,döner seni kemirir.vesselam..
    Cevapla
  • Gakgo 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ak partiden gitmisti.Profesor.eski mit.mustesar yard.nin kizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!