Davutoğlu'nun partisinde toplu istifa! Yeni partileri...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 7'li koalisyonun küçük ortaklarından Gelecek Partisi'nde istifa depremi yaşandı. Erzurum'da partiden istifa eden 300 kişi AK Parti'ye katıldı.

GİRİŞ 05.05.2023 18:00 GÜNCELLEME 06.05.2023 10:07
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Erzurum'da, Gelecek Partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılan 300 kişiye rozetleri takıldı.

Palandöken ilçesinde bir restoranda, Gelecek Partisinden istifa eden Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fırat Kırbaç ile üyelerin bulunduğu 300 kişinin AK Parti'ye katılımı nedeniyle program düzenlendi.

AK Parti Erzurum milletvekili ve milletvekili adayı Selami Altınok, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ülkenin kardeşliği için siyaset yaptıklarını ifade eden Altınok, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin kaderini emperyalistlerin belirleyeceği ittifakların eline bırakmamak, Kandil'den mesaj yollayan PKK'lıların eline bırakmamak, onlarla işbirliği içerisinde olan yerli işbirlikçilerin eline bırakmamak, Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye sağlamış olduğu vizyonu bundan sonra Türkiye'nin ikinci yüzyılına taşıyabilmek için ve 86 yıl sonra açılan Ayasofya'da aynı şekilde ezan nidaları devam etsin diye siyaset yapıyoruz. Bir daha bizi Kürt-Türk, Alevi-Sünni, sağcı-solcu diye ayıramasınlar diye ve 86 milyonun kardeşliği için siyaset yapıyoruz."

"GÜCÜNÜ DAĞDAN ALANLARDAN DEĞİL DE MİLLETİNDEN ALAN ERDOĞAN'IN YOLUNDAN GİDİYORUZ"

Muhammet Fırat Kırbaç da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak istediklerini belirterek, "Gücünü HDP'den, PKK'dan ve dağdan alanlardan değil de gücünü milletinden ve halkından alan Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan gidiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan ne kadar milli ise biz de o kadar milliyiz. Sonuna kadar hem oyumuzu hem canımızı hem de kalbimizi onun yolunda harcamaya ant içiyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından yeni üyelere rozet takılan programa, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti milletvekili adayı Muhammed Gökberk Kocaaliler ile partililer katıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 160
  • Aytek 11 ay önce Şikayet Et
    Samimi dönüş ise ne mutlu. Gemiyi önce fareler terkeder tarzindaysa ne kötü. Bunu ayırdetmek ise imkansız. Hayırlısı olsun inşaallah
    Cevapla
  • Karanlık Kamil 11 ay önce Şikayet Et
    Millet iradesinin şekli. Vücut bulmuş hali bu. Özüne dönüş mutlaktır. Parti mensuplarının harekete geçmiş hali millet vicdanınında resmidir. İmamoğlu kaymak verecek sananlar onun içini okuyamamış. Ama seçmen Zeki. Ne halt olduğunu biliyor. Erdoğan karşısında 6/7/8 li değil. 7 düvel var. Onlar Hepsi gelsin. Vız tırıs. Yüzde 52 net.
    Cevapla
  • Adem 11 ay önce Şikayet Et
    Ahmet unutma ömründe bir kere olsun Türk bayrağını elinde tutmuş vatandaş o 7li masaya oy vermez. Ama siz bunu idrak edemiyorsunuz. Davasını satan herkesi vatandaş seni ve o 7li masayı satar unutma.
    Cevapla
  • Gonder 11 ay önce Şikayet Et
    14 du 15 bağlayan gece ortaklık bitecek hepside bir birini suçlayarak iyi de bu milletin yüzüne nasıl bakacak sözde ona muhafazakar partiler ? Ama utanma yokki
    Cevapla
  • El-azizli 11 ay önce Şikayet Et
    Kuççik Enişte, ihtirasların başını yedi fazla sürmez , kalpten gidersin . Tabi nefis varsaaa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!