'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!

Seçimde yaşadıkları hezimetin acısını depremzedelerden çıkarmaya çalışan CHP yandaşları şimdi de afet mağdurlarının "hayvandan da aşağı" olduğu yönünde iğrenç söylemde bulundu.

'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!
'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!
GİRİŞ 16.05.2023 16:46 GÜNCELLEME 16.05.2023 18:29
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

Deprem bölgesindeki seçim sandıklarından büyük oranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye oy çıkmasını hazmedemeyen CHP yandaşlarının iğrenç söylemlerine her gün bir yenisi ekleniyor. 6’lı masaya yakınlığıyla bilinen Petro Things isimli giyim firması, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada afetzedelere kin kustu.

İŞTE CHP ZİHNİYETİ

Kılıçdaroğlu destekçisi Petro Things’in Instagram hesabından seçim ayarlı olarak yapılan duyuruda, depremzedeler için toplanan paraların sokak hayvanları için harcanacağı belirtildi.

Açıklamada şu rezil ifadeler kullanıldı:

“Depremzedeler için topladığımız paradan 11.600 TL kaldı. Bu kalan parayı sokak hayvanları için kullanacağım. Buna rızası olmayanlar beni bilgilendirirse sevinirim. Ben bu sekilde daha yararlı olacağını düşünüyorum ama tabi sizin paranız sonuçta, karar sizin.”

Depremde evladını, annesini, babasını, eşini, dostunu, yuvasını, işini, aşını kaybeden afetzedelere nefret kusulan söylem bununla sınırlı kalmadı. CHP’ci Petro Things’in depremzedelere “sokak hayvanı” benzetmesi yaptığı diğer yorumda şu sözlere yer verildi:

“Deprem sürecinde Volkan ile beraber Hatay’ın sesi, umudu olan Gökhan Zan halk tarafından milletvekilliğine layık görülmedi. Bari Gökhan Zan’ına sahip çıksaydın be Hataylı. Vefa, sokak hayvanlarında insanlardan daha çok bulunuyor. Benim fikrimi değiştiren olay budur.”

  • BELHUM ADAL: Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Araf suresi 179’uncu ayette “hayvandan da aşağı” manasında geçen kelime.

 

İğrençliğin dip boyu! Deprem bölgesi Erdoğan dedi, hakaretler ardı ardına geldi!İğrençliğin dip boyu! Deprem bölgesi Erdoğan dedi, hakaretler ardı ardına geldi!

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 181
  • Leyla 11 ay önce Şikayet Et
    Toplanan yardım parası ile kendine yiyecek alacak olman hiç doğru bir davranış değil
    Cevapla
  • Leyla 11 ay önce Şikayet Et
    Toplanan yardım parası ile kendine yiyecek alacak olman hiç doğru bir davranış değil
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Olay yerinde ayrı, Halk Tv'de ayrı konuşan Gökhan Zan'a mı oy versinler? Neyine sahip çıkacaklar bunun.
    Cevapla
  • Ankara Davut 11 ay önce Şikayet Et
    Yapmasaydınız o yardımları daha iyiydi. Bundan sonra da yapmayın. Nasıl ki ülkenin hiçbir hayrına sevinemiyorsunuz, hiç bir olayda Türkiue tarafınız tutmassınız; 15 temmuzda meydanlarda olmadığınız gibi bundan sonra da hiç olmayın, biz milletin yarısıyla elimizden geleni yaparız.
    Cevapla
  • Kütahya'lı Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Bakın bu kadar safını belli eden gürüh varken,sanatcısı,topcusu,popcusu,esnafı vb ...o kadar bariz aşağılamalar,hakaretler varken, bişe olmamış gibi bizim mahalle konserede,etkinliğede,alışverişede devam eder ve ettide şimdiye kadar.Azıcık tavrımızı belli etsek,istemedende olsa bu zümre geri adım atar belki ama nerde o basiret bizim mahallede ????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı