İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na 3 gün sonra destek: Akşener hala sessiz

14 Mayıs seçimlerinden yenilgiyle çıkan muhalefet hayal kırıklığı yaşarken, İYİ Parti lideri Akşener 3 gündür Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamadı. İYİ Parti cephesi bugün sessizliğini bozdu, Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı.

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na 3 gün sonra destek: Akşener hala sessiz
İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na 3 gün sonra destek: Akşener hala sessiz
GİRİŞ 17.05.2023 16:27 GÜNCELLEME 17.05.2023 16:27
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

14 Mayıs'taki seçimlerde hezimete uğrayan muhalefet, hayal kırıklığı yaşıyor. 

Seçime büyük umutlarla giren Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık 5 puan gerisinde kaldı. 

Seçim akşamı oy sayımı devam ederken Kılıçdaroğlu adına basın açıklaması yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş, "öndeyiz" diyerek manipülasyona imza attı. Kılıçdaroğlu da önde olduklarını iddia etti. Ancak CHP'nin haber ajansı ANKA, dakika dakika paylaştığı verilerde CHP'lileri yalanladı. 

Muhalefetin tutunduğu son dal da kırıldı: ANKA'dan Kılıçdaroğlu'nu yalanlayan açıklamaMuhalefetin tutunduğu son dal da kırıldı: ANKA'dan Kılıçdaroğlu'nu yalanlayan açıklama

İsmail Küçükkaya Anadolu Ajansı'nı karalamak isterken rezil olduİsmail Küçükkaya Anadolu Ajansı'nı karalamak isterken rezil oldu

Anka ve CHP'nin seçim sistemi çöktü! Anka ve CHP'nin seçim sistemi çöktü!

Seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından, altılı masa liderleri ve Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sessizliği dikkati çekti. 

14 Mayıs akşamı açıklama yapan Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan Akşener, sosyal medyadan herhangi bir açıklama yapmadı. Altılı masanın diğer liderleri Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal ise Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu. 

İYİ PARTİ'DEN 3 GÜN SONRA DESTEK, AKŞENER HALA SESSİZ

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na destek 3 gün sonra geldi. Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu:, "Partimiz, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olması için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. 28 Mayıs günü sandıkların başında olacağımızın altını çizmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Şu sıralarda Akşener'in, CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliği yaptığı toplantıya katıldığını hatırlatan Zorlu, basın toplantısını soru almadan bitirdi. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • İşin Özü 11 ay önce Şikayet Et
    Tarafını net olarak seçmede son viraj gibime geliyor. İmanların büyük imtihanı...
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Not edin lütfen ikinci turda reis %60 alır... yerel seçimlerde İstanbul... Ankara....Adana... Antalya AKP ye geçer....
    Cevapla
  • Adil 11 ay önce Şikayet Et
    CHP yı Kuran'da PKK yı Kuran'da içerdeki finansmanını sağlayan holdingler in gerçek sahibide kravatlı dolaşan devlet içindeki ajanlarda ABD nin Türkiye'deki .adamları dır adı türk olsada soy adı .yorgidir ..
    Cevapla
  • Tek 11 ay önce Şikayet Et
    Bunların beyni üç beş gün geriden çalışıyor yedikleri kazığı çıkarma imkanı yok yakın da yine erken seçim der bunlar yüz yok
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Devam edin zaten son durağınız artık yakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi