AK Parti'den milliyetçiliğe bürünen Kılıçdaroğlu'na tepki

PKK ve FETÖ'cüleri serbest bırakma sözü veren Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta yenilince U dönüşü yaptı. Milliyetçi ve ulusalcı kimliğe bürünen Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren AK Partili Kabaktepe, CHP liderine geçmişini hatırlattı.

AK Parti'den milliyetçiliğe bürünen Kılıçdaroğlu'na tepki
AK Parti'den milliyetçiliğe bürünen Kılıçdaroğlu'na tepki
GİRİŞ 18.05.2023 09:21 GÜNCELLEME 18.05.2023 09:24
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

PKK ve FETÖ'cüleri serbest bırakma sözüm, ABD ve Avrupa Birliği'ne "istediğinizi yapacağız" sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta hayal kırıklığı yaşayınca "U dönüşü" yaptı. "Vatan, beka" diyen Kılıçdarğolu, "milliyetçi ve ulusalcı" kılığa büründü. Kılıçdaroğlu ayrıca, mülteciler üzerinden manipülasyona imza attı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. 

"Görüyoruz ki, seçimlerde almış olduğunuz ağır yenilgi, ittifak ortaklarınız tarafından uğradığınız acı ihanetler, yakın ekibiniz ve anketörleriniz tarafından kandırılmış olmanız, sizleri fena şekilde sinirlendirmiş ve oldukça yıpratmış" değerlendirmesinde bulunan Kabaktepe, şu ifadeleri kullandı: 

Gergin ses tonunuz, mutsuz duruşunuz, umutsuz bakışınız ve masayı yumruklayan videolarınız çaresizliğinizi gözler önüne seriyor...

Ancak kişisel hesap ve ihtiraslarınız sizlere toplumu germe ve kutuplaştırma hakkı vermez.

Şimdi gelelim, hesap uzmanı olduğunuzu iddia etmenize rağmen, sosyal medyada paylaştığınız videonuzdaki hesap hatalarınıza...

Birincisi, ülkemizde misafir ettiğimiz mülteci sayısı 11 milyon değil 3.6 milyondur.

Seçimi bilen muhalif yazar Nişanyan’dan Kılıçdaroğlu’na salvo: Tarihin en beceriksiziSeçimi bilen muhalif yazar Nişanyan’dan Kılıçdaroğlu’na salvo: Tarihin en beceriksizi

Muhalif yazardan CHP'ye siyaset dersi: Kılıçdaroğlu yüzde 49.5 oy alsaydı ne olurdu?Muhalif yazardan CHP'ye siyaset dersi: Kılıçdaroğlu yüzde 49.5 oy alsaydı ne olurdu?

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na 3 gün sonra destek: Akşener hala sessizİYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na 3 gün sonra destek: Akşener hala sessiz

İkincisi, sizlerin Bayırbucaklı Türkmen'i, Tel Abyatlı Kürt’ü, Halepli Arap'ı insanca yaşamın mümkün olmadığı güvensiz bölgelere göndermek değil, sürme niyetiniz bilinmiyor mu sanıyorsunuz?

Sayın Kılıçdaroğlu; aziz milletimiz, hükümetimizin mültecilere güvenli bölgeler oluşturarak onurlu ve güvenli dönüşü başlattığını, sizlerin ise güvenli bölge oluşturma adına meclise getirdiğimiz yurt dışı tezkeresine "Hayır" oyu verdiğinizi bilmiyor mu zannediyorsunuz!

Size tavsiyemiz, yaşadığınız tarihi yenilgiye kılıf aramayı bırakıp, acı gerçeklerle yüzleşmeniz ve siyasi nezaketle 28 Mayıs akşamını beklemenizdir.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Tarafsız 11 ay önce Şikayet Et
    Sinan OĞAN'la anlaşırsın, Sadece Sinan OĞAN'ın oyunu alırsın.
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    HACER FOKKO VE DAHA NİCE ASKER POLİS DÜŞMANLARINI MV ADAYI YAPTI BİR ÇOĞU DA MV OLDU şimdi tutmuş ben milliyim yerliyim hadi oradan... fazla gaza gelme kandil de sana sırtını döner ise kalırsın öksüz yetim
    Cevapla
  • Hasan 11 ay önce Şikayet Et
    nasıl bir siyasetçisin Selahattin Demirtaşı serbest bırakacağım diyen sen, hdp ile ittifak kuran sen şimdi milliyetçiymiş milliyetçi olan bir insan bunlara terörist der ve ittifakı bırakır hadi bırak hdp ve seloyu hadi açıkla bunlar terörist.
    Cevapla
  • azi 11 ay önce Şikayet Et
    Kemal yakinda Gök kusagida olur küpe takar bunda her sey var bosuna ugrasiyor halk ne oldugunu biliyor Oyumuz Reise.
    Cevapla
  • hormonsuz fikir 11 ay önce Şikayet Et
    Reis İnşallah kazanacak. Buna inanmalıyız. Herkes işi ciddiye almıyor fazla ama Oğan'ın karşı cepheye geçmesi hiç iyi olmaz. Sonuçta Reis'e oy vermek istemeyenlerin cephesi Oğan cephesi. Yine suriyelilerin gitmesini isteyelerin cephesi. MHP'nin Oğan hakkında açıklama yapmasına gerek var mıydı. Kimse basit bir twit yüzünden ihraç edilmez. Kaflar karışıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı
1. Lig'de play-off hattı ve düşen son takım belli oldu!