Ahmet Davutoğlu sessizliğini bozdu... Dikkat çeken açıklama

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "Biz 6 lider ve 2 büyükşehir belediye başkanı ile hemen hemen her gün görüşüyoruz. Son derece uyumlu bir şekilde iyi bir iş bölümüyle ve ortak bir tavırla 28 Mayıs'a yürüyoruz." dedi.

Ahmet Davutoğlu sessizliğini bozdu... Dikkat çeken açıklama
Ahmet Davutoğlu sessizliğini bozdu... Dikkat çeken açıklama
GİRİŞ 18.05.2023 17:38 GÜNCELLEME 18.05.2023 17:46
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, parti genel merkezinde genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, il başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımı ile toplantı yaptı. Davutoğlu, "Eminim bugün Türkiye'nin her yerinde, vatandaşlık bilincine sahip her kardeşimiz hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun 14 Mayıs'ta hangi tercihte bulunursa bulunsun 28 Mayıs için bir daha düşünüyor. Bu aslında tercihlerimizin oturması için sağlıklı bir gelişmedir. Peki 28 Mayıs'ta yaşayacağımız süreç sadece oy kullanmaktan ibaret olan bir seçim mi? Hayır. 28 Mayıs'ta biz bir referandum yapacağız. Artık 2 tercih var ve milletimiz bu tercihini kullanırken 2 kişi arasında tercih yapmayacak. 2 parti, 2 ittifak arasında da tercih yapmayacak. Ya statükoya devam diyecek ya da değişim diyecek. Statükoya devam derse ne olacağını çok iyi biliyoruz" dedi.

'YENİ BİR UFKA YELKEN AÇIYORUZ'

Meselelerinin mevki ya da makama gelmek olmadığını belirten Davutoğlu, salonda bulunan kurmaylarını sahaya inmeleri için görevlendirdiğini söyleyerek, "Türkiye 28 Mayıs'ta ya yeni bir hale bürünecek ya da kurumsal çürümenin, yozlaşmanın, siyasi ahlak bozulmasının yol açtığı bir çöküşe gidecek. Biz bu ülkenin çöküşe gitmesine asla izin vermeyeceğiz. Mücadelemiz devam ediyor" diye konuştu.

Milletvekili seçilen partililerine de tebriklerini sunan Davutoğlu, "Onlar şahsi bir mevkiye gelmediler. Her birisi Gelecek Partisi'nin bütün müktesebatının temsilcisidir. İnşallah 28 Mayıs'ta seçimi kazanacak ve yürütmede de en etkili kadroda yer alacaklar. Kimsenin dediğine kulak asmayın. Biz 6 lider ve 2 büyükşehir belediye başkan ile hemen hemen her gün görüşüyoruz. Son derece uyumlu bir şekilde iyi bir iş bölümü ile ve ortak bir tavırla 28 Mayıs'a yürüyoruz. Bu konuda bozgunculuk, açmaz bekleyenler geçmişte yanıldılar; önümüzdeki günlerde de yanılırlar. 28 Mayıs bir eşiktir. İnşallah 28 Mayıs'ta yeni bir ufka, vizyona hep beraber yelken açacağız" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 49
  • tepki 11 ay önce Şikayet Et
    iyi de aga secim gider ise sende bol bol sinek avlarsin vekil de yok yardimci sirasi sana gelene kadar yuzyil gecer adam herkese søz vermis
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    karayılanı samamış neden acaba
    Cevapla
  • mert 11 ay önce Şikayet Et
    fetö,pkk ve charlie hebdo dostu alcak piyon
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Davutoğlu sen boş birisin sen siyasetin S sini bilmiyon çıkmışsin adam niyetine konusuyon sen sadece Kılıçdaroğlunu kandirin bedavadan meclise girdin düşün bu adam ülke yönetecek
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    iki cihandada senden davacıyım benim vergimle aldığın maaş haram olsun rabbim yedirmesin inşallah...şimdi layık olduğun yeri bulmuşsun...yahu ihanet ettiğin insanların halkın yüzüne nasıl baka biliyorsun hiçmi vijdan hiçmi Allah korkusu yok sende.. ölümüne Reis ölümüne Reis...bu dava iman davası bu dava İslam davası sen anlamazsın zaten senin gerçek yüzünü gösteren rabbime şükürler olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...