Sinan Oğan ile Kılıçdaroğlu görüşecek

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, yarın 7'li masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

GİRİŞ 18.05.2023 12:29 GÜNCELLEME 18.05.2023 14:12
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, yarın 7'li masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

Sinan Oğan, bugün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin detayına ilişkin bir bilgi paylaşılmadı. 

Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerle ilgili kararını da yarın açıklayacak.

Oğan New York Times'a konuştu: Cumhurbaşkanı yardımcısı olabilecekken neden bakan olayım?Oğan New York Times'a konuştu: Cumhurbaşkanı yardımcısı olabilecekken neden bakan olayım?

Sinan Oğan ve Ahmet Davutoğlu görüştüSinan Oğan ve Ahmet Davutoğlu görüştü

İşte AK Parti'nin ikinci tur yol haritasıİşte AK Parti'nin ikinci tur yol haritası

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 128
  • MSELİM 11 ay önce Şikayet Et
    sinan oğanın yerinde ben olsam dönüşümlü birgün sen bir gün ben başkanlık isterim! kk. ço sıkışmış partiden kovulacak mutlaka kabul eder hatta bir hafta ben bir gün sen de olabilir! dünyada böyle bir rezillik böyle bir kepazelik yok
    Cevapla
  • ramazan arıcı 11 ay önce Şikayet Et
    soğan beş liraya düştü artık güncelliğini kaybetti, kıymeti harbiyesi kalmadı. ikinci turda kimsenin soğan la ilgileneceğini zannetmiyorum.
    Cevapla
  • hasan 11 ay önce Şikayet Et
    ata ittifakına verilen oyları kendine verilmiş düşücesine sahip kşiliği var fakat vatandaşın 28 mayısda oynu senin yönlendirdiğin yere vereceğini düşünme.
    Cevapla
  • mavi boncuklar 11 ay önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu önüne gelene her isteyene cumhurbaşkanlığı yardımcılığı boncuğu dağıtıyor millet olarak bizlerde istesek bizede oy karşılığı olarak cumhurbaşkanlığı yardımcılığı verirmi nede olsa herkesin bir oyu var Ahmet Mehmet Ayşe Fatma bizlerde isteriz o bedavadan dağıtılan Cumhurbaşkanlığı yardımcılığını kılıçtaroğlu her isteyeni mevsimlik işçi olarak yardımcı yaparmı yapar
    Cevapla
  • MSELİM 11 ay önce Şikayet Et
    sinan oğan ' türkiye ile iran savaşsa iranı tutarım' diyen hainlerin yanında yer alacağını tahmin ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan yeni banknot ve asgari ücret açıklaması
Evde dolandırıcılık! Vergisini bile istiyorlar