MHP'den çok çarpıcı Sinan Oğan ve HÜDA PAR açıklaması

Sinan Oğan'ın kitlesini yönlendirmesinin mümkün olmadığını söyleyen MHP'li Yıldız, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı içinde olmadığına değinerek, "Sadece 'AK Parti'yi destekliyoruz' dediler, listeden aday oldular, geçti gitti" dedi.

GİRİŞ 19.05.2023 08:55 GÜNCELLEME 19.05.2023 09:04
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve AK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDA PAR'la ilgili kritik açıklamalar yaptı.

MHP, Sinan Oğan'ın partinden neden ihraç edildiğini açıkladıMHP, Sinan Oğan'ın partinden neden ihraç edildiğini açıkladı

Binali Yıldırım'dan Sinan Oğan açıklaması! Görüşmede neler konuşuldu?Binali Yıldırım'dan Sinan Oğan açıklaması! Görüşmede neler konuşuldu?

Algı operasyonlarına en güzel cevap! HÜDA PAR'lılar zaferi al bayraklarla kutladıAlgı operasyonlarına en güzel cevap! HÜDA PAR'lılar zaferi al bayraklarla kutladı

"OĞAN'IN KİTLESİ HOMOJEN DEĞİL"

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a konuşan Yıldız, Sinan Oğan'ın aldığı yüzde 5,17'lik oy için, "Muharrem İnce çekilmeseydi aynı oyu alacak mıydı? Bu yüzde 5, Zafer Partisi'nin oyu değil. Tepki oyları, milliyetçi oylar, Suriyeli karşıtlığından, İnce'nin çekilmesinden dolayı verilen oylar. Homojen bir yapı yok" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız

OĞAN KİTLESİNİ BİR TARAFA YÖNLENDİREBİLİR Mİ?

"Oğan kitlesini yönlendirebilir mi?" sorusuna ise MHP'li Yıldız, "Hangi çağda yaşıyoruz? Yıllarca aynı partiye oy vermiş olsalar diyebilirim ama bir kere oy vermiş insanları maraba gibi görmek kötü bir şey" ifadesini kullandı.

"HÜDA PAR DEVLETLE, CUMHURİYETLE BARIŞIK"

HÜDA PAR'ın Meclis'e girmesine gelen tepkilere de değinen Feti Yıldız, "HÜDA PAR sizi zorladı mı?" sorusuna, "Yok. HÜDA PAR ittifak protokolümüzde adı geçen parti değil. Sadece 'AK Parti'yi destekliyoruz' dediler, listeden aday oldular, geçti gitti. Sonraki beyanlarına baktık. Artık devletle, cumhuriyetle barışık beyanlarını gördük" diye cevap verdi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 158
  • Naci Bey 11 ay önce Şikayet Et
    Olaya öyle bakacaksak Yeşil Sol Partide Millet İttifakı dışında farklı ittifak ile girdi ve "Sadece Kılıçtaroğlu'nu destekliyoruz'' dediler.
    Cevapla
  • Yerliii 11 ay önce Şikayet Et
    Sinan bey Kandil hudaparı neden düşman kın kusuyurlar hudaparı doguda mitinglerde turk bayrakları ve kurtce ölürüm turkiye sarkısı yla miting yaptı Sinan bey gel doguya vatan sever kurtler sor
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    insanlara kuran ışığında Hakiki milliyetcilik anlatilsa. MHP ile hudaparin neden bir araya heldigi akıllarında canlanır. . çıkarları için ırkçılık yapanların hır araya gelmesinden çok ulvi bir manayı bunlar anlayamazlar
    Cevapla
  • Tespit 11 ay önce Şikayet Et
    Yahu Muharremin Baskanlik seciminde oyu yoktu eger muharem incenin denildigi gibi oyu olsaydi partisi vekilik seciminde %0.9 almazdi %5 alirdi Zafer partisi bile %2.5 oy aldi
    Cevapla
  • Salih Yılmaz 11 ay önce Şikayet Et
    Türkiye sevdalılarının kesin olarak bildiği, sırtını pkk ya dayadığını defalarca açıklayan HDPpkk adayı Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu na kesinlikle oy vermez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu