Kılıçdaroğlu, eski AK Partili ismi başdanışmanı yaptı

CHP'de 14 Mayıs seçimleri sonrası başlayan görevden alma, istifa ve yeni atamalar sürüyor. Son olarak avukat Cevdet Nasıranlı, Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı olarak atandı. Nasıranlı, 14 Mayıs'ta Diyarbakır'dan 4'üncü sıra adayı olmuştu.

GİRİŞ 20.05.2023 09:12 GÜNCELLEME 24.05.2023 08:03
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

14 Mayıs seçimlerinde beklediği sonucu alamayan CHP'de rotasyon sürüyor. Daha önce CHP Doğu Masası Koordinasyonu'nda görev alan ve 14 Mayıs'ta Diyarbakır'dan 4. Sıra Milletvekili adayı olan avukat Cevdet Nasıranlı'ya yeni bir görev verildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla Cevdet Nasıranlı'ya gönderilen görevlendirme yazısı şöyle;

"Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde 'Siyasi işler ve seçim propagandası' konusunda çalışmalar yapmak üzere 'Genel Başkan Başdanışmanı' olarak görevlendirilmeniz uygun görülmüştür."

2019'DA AK PARTİ'DEN ADAY OLMUŞTU

Cevdet Nasıranlı, 2019'daki yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediye Başkanı adayı olmuştu.

Nasıranlı, 14 Mayıs seçimlerinde CHP tarafından 4. sıradan milletvekili adayı gösterilmişti.

TWİTTER PAYLAŞIMLARINI KALDIRDI

Nasıranlı, sosyal medya hesabı Twitter'da daha önce attığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediği mesajlarını ise, CHP'ye geçince sildi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 87
  • Erol 09 11 ay önce Şikayet Et
    Rifki ne oldu Rifki? Rifkiya 20000 dolar veriyordun buna nekadar veriyorsun ?
    Cevapla
  • Bay Bora 11 ay önce Şikayet Et
    Tüm tuşlara basmaya devam ederse sitem hatası verir.O zaman görür... :)))
    Cevapla
  • Bozkurtlar 11 ay önce Şikayet Et
    Zaten adamın içinde hainlik olmasa, kovalasalar bile Ak Partiden sonra gidilecek yer MHP, BBP veya YRP.dir gerçek sağ görüşlünün kanı bile aksa sola akmaz adam demek ki solcuymuş menfaat nerede fazlaysa hemen oraya geçiyor.
    Cevapla
  • Samii 11 ay önce Şikayet Et
    Chp nin başına da bir eski akpartili lazım.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 11 ay önce Şikayet Et
    Şanzuman dağıldı. Rüzgar gülü fırıl fırıl dönmeye başladı. . Bir "HDP" yi, bir " KURT gibi ulumayı" gösterecek şekilde kontrolsüzce dönüyor. "KRİKO AŞAĞI" ))) Bu maç bitti "teker boşa dönüyor".. Tüm CHP'liler ve İYİ partililer 28 Mayıs sonrası iç hesaplaşma hesabına geçecek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kabine yarın toplanacak: Gündemde hangi konular var?
Aliyev'den Reisi açıklaması: Hazırız!