Sinan Oğan'dan dikkat çeken paylaşım! Kimi destekleyecek?

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı’nın aday olarak gösterdiği Sinan Oğan'ın kararını duyuracağı saat belli oldu. Oğan karar öncesi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Sinan Oğan'dan dikkat çeken paylaşım! Kimi destekleyecek?
Sinan Oğan'dan dikkat çeken paylaşım! Kimi destekleyecek?
GİRİŞ 21.05.2023 23:37 GÜNCELLEME 21.05.2023 23:54
Bu Habere 369 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunda kime destek vereceği merak edilen ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün saat 17.00'de Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek. Sinan Oğan karar öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.


 

Canlı yayında açıkladı! İttifak resmen sona erdi: Her parti istediği kararı verirCanlı yayında açıkladı! İttifak resmen sona erdi: Her parti istediği kararı verir


KARAR ÖNCESİ SİNAN OĞAN'DAN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sinan Oğan, ''Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz.'' ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 369
  • vatan 11 ay önce Şikayet Et
    nedir bu ya 9 gündür neyin kararı uzttıkça uzatıyor şahsi çıkarları ön planda bence her 2 tarafıda biliyorsun eee nedir yani bu. bakanlıkmı istiyor başkan yardımcılığımı ben reyisin yerinde olsam davan memleket ise bişe isteme derim yok istiyor ise kapıyı göster seçmen üzerinde etkili değil
    Cevapla
  • Ender 11 ay önce Şikayet Et
    bence demesi gereken tek tümle ben ikisinide desteklemiyorum. bana oy verenlerin kendi tercihidir. daha çok saygı görür.
    Cevapla
  • Aşık Ferrari 11 ay önce Şikayet Et
    Oğan'ı çok fazla büyütmenin anlamı yok. Seçmen diğer ikisine vermek istemediği için buna oy verdi. Yani bu 2. turda kimi destekleyeceğini açıklamasının seçmen tabanında bir karşılığı yok. Kimse bunu dinlemeyecek ve herkes bildiğini okuyacak.
    Cevapla
  • vatandaş1453 11 ay önce Şikayet Et
    o kadar düşündün ki tabiki bu milleti değil kendi çıkarlarını yazık ilk andan berri depremzedelerin çadırlarını alan haklarını hell etmeyen oy için hatayda depremzedelerin suyunu kesen tarafa mı geçeceksiz yani zillet itifakına ilk gün cumhur itifakına geçeceğini söylemeliydin ancak çıkar derdine düştün yazık
    Cevapla
  • Alper Göktürk 11 ay önce Şikayet Et
    Siyaset sahnesinde kimler geldi kimler geçti, kimi yıldız kimi bir hiçti. Kararı ne olursa olsun Dr. Sinan Oğan'a saygı duyuyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı