Destici Ümit Özdağ gerçeğini açıkladı! Neler neler istemiş!

BBP Başkanı Mustafa Destici, Ülke TV canlı yayınında göçmenlerle ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 24.05.2023 14:09 GÜNCELLEME 14.06.2023 10:13
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Destici'nin açıklamalarından satır başları:

ÜMİT ÖZDAĞ VE KILIÇDAROĞLU'NUN ANLAŞMASI

Göçmenler peyder pey ülkelerine geri gönderilecek. Bu yeni bir şey değil çalışmalar hızla devam ediyor zaten..

Terörle mücadele konusunda son dönemde yapılanlar hiçbir dönemde yapılamamıştır. 

Kılıçdaroğlu, Demirtaş dahil bütün tutukluları serbest bırakacağız diyor. Anlaştıkları metinlerde bunlar neden yok. Bugüne kadar HDP'ye ve PKK'ya yönelik güzellemeler yapan Kılıçdaroğlu Özdağ'ın oylarıyla mı bundan vazgeçecek. Böyle bir şey yok. Burada bir kandırmaca var. 

'BİZDEN 3-4 BAKANLIK BİRDEN İSTEDİ'

Cumhur İttifakı'ndan 3-4 bakanlık isteyen Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile görüşecek bunların pazarlığını yaptı ve bakanlık sözü aldı. 

Açıkladıkları maddelerin hepsi Cumhur İttifakı'nın ilkeleri arasında yer alıyor. Burada bir pazarlık mevzu bahis olduğu gayet açıktır.

Bütün PKK'lılar, LGBT'liler, marjinal örgütler dahil bütün terör bileşenleri Kılıçdaroğlu'na destek açıklamaları yaptılar. Özdağ da onlarla birlikte aynı çuvala girmiş oldu.

"MİLLET BUNU GÖRÜYOR"

Kemal Kılıçdaroğlu oturduğu masanın altının neyle ilgili olduğunu biliyoruz. HDP ile görüşüp, aday çıkarmadıklarını biliyoruz. Meral Akşener de söyledi 'HDP ile bu konularda görüşmek PKK ile görüşmekle birdir' diye ama daha sonra sesini çıkarmadı. 

Sırrı Sakık, kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmaları açıkla diye açıklamada bulundu. Terörist başı Öcalan'ın serbest bırakılacağı, Demirtaş'ın serbest bırakılacağını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun kafasında bir sürü tilki var. Bunların kuyruğunu birbirine değdirmemeye çalışıyor ama millet bunu görüyor.

Siz yüzde 10'a yakın HDP ile anlaşma yapıp sözler vereceksiniz, gidip yüzde 2 olan bir partiden dolayı bunu tehlikeye atacaksınız. Buna kimse inanmaz. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Eyup 11 ay önce Şikayet Et
    Ya arkadaş niye bu millet bunlara hala oy veriyor anlamıyorum adamlar sırf koltuk uğruna ülkeyi batağa sürükleme peşindeler başka bir gayeleri yok olup bitenleri bunlarin peşinden gidenleri neden görmüyor hayret.
    Cevapla
  • kena 11 ay önce Şikayet Et
    kazanacagini anlasana verirmi sozu...nasrettin hocanin gole maya calmasi..ya tutarsa.bir ay once soyle diyodu millet ittifaki kazanirsa ic savas cikar.diyodu...bu tip adamlarda ilke milke olmaz..tirububun siyaseti...
    Cevapla
  • 1şey, herşey 11 ay önce Şikayet Et
    ümit beyin İsrail ile ilişkisi varmı?
    Cevapla
  • ZaZa 11 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede Ümit Özdağ'a da oy veren var mı gerçekten? :))
    Cevapla
  • Özgür 11 ay önce Şikayet Et
    Zorunuza gidiyor ama evet veriyoruz
    Cevapla
  • Özgür 11 ay önce Şikayet Et
    Neden sordunuz zorunuza gidiyor bizim zafer partili olmamız
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 11 ay önce Şikayet Et
    Yahu daha yüzyıl önce bu mülteci dediğin suriyelilerle ve ıraklılarla Çanakkale savaşında küffara karşı aynı safta savaşıyordu dedelerimiz. Sen ondan önce ülkeye zarar veren kripto yahudi kripto ermeni ve kripto rumlara ses etsene. Sana Suriyelilerden, Iraklılardan zarar gelmez.Sana ve ülkene zarar veren kripto yahudiler, ermeniler ve rumlardır. Sen bunları görmezsen daha çok uyursun.
    Cevapla
  • Timur 11 ay önce Şikayet Et
    Belki kendisi de kripto'dur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu