AK Partili Erdem: Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuzu ödeme günü!

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili İsmail Erdem seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir’de iş yerlerini ziyaret etti. Erdem, “Cumhurbaşkanımıza olan vefa borcumuzu ödeme günü 28 Mayıs’tır “ dedi.

AK Partili Erdem: Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuzu ödeme günü!
AK Partili Erdem: Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuzu ödeme günü!
GİRİŞ 26.05.2023 15:23 GÜNCELLEME 26.05.2023 15:23

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem Ataşehir’de Ferhatpaşa Mahallesinde iş yerlerini ziyaret etti. Erdem, iş yeri sahipleri ve çalışanlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. İş yeri sahipleri ve çalışanlar Erdem’e desteklerini ileterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti

“Cumhurbaşkanımıza olan vefa borcumuzu ödeme günü 28 Mayıstır”

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, “14 Mayıs'tan bugüne geldiğimizde sokakta yüksek bir heyecan var. Bu iş tamamdır bitmiştir diyen vatandaşlarımızın sayısı oldukça fazla. Katılımın daha fazla olacağı inancındayım. Gittiğimiz her yerde seçmenleri sandığa davet ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza sahiplenme günüdür. Cumhurbaşkanımıza olan vefa borcumuzu ödeme günü 28 Mayıs’tır. Milletimiz büyük bir bekleyişte heyecan dorukta Pazar güni bu iş tamamdır” diye konuştu.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti