PKK'dan Kılıçdaroğlu için son çağrı: İyice çığırından çıktılar!

PKK'lı teröristler seçimin ikinci turu için Kılıçdaroğlu'na destek çağrılarına devam ediyor. PKK yanlısı bir gazete de Kılıçdaroğlu için oy isterken, Cumhurbaşkanı Erdoğan içinde skandal ifadeler kullandı.

GİRİŞ 27.05.2023 11:15 GÜNCELLEME 27.05.2023 11:15
Bu Habere 243 Yorum Yapılmış

PKK/KCK terör örgütü sözde Genel Başkanlık Konseyi Üyesi Sozdar Avesta, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda tüm destekçilerini Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırdı.

PKK'lı terörist, etkisiz hale getirilen teröristler için 'şehit' ifadesini kullanarak, “Tüm şehitlerin, bütün zindan direnişçilerinin ve zulme uğrayan halkların intikamı bu şekilde alınacaktır.” dedi. 

PKK'LI GAZETEDEN HADDİNİ AŞAN MANŞET

Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen Yeni Özgür Politika gazetesi, bugün attığı manşetinde "Erdoğan ölü kokuyor" cümlesiyle tüm nefretini kustu. 

PKK'lı gazetenin yazarı Ahmet Kahraman, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na oy çağrısında bulundu.

Öte yandan Kahraman, bugünkü yazısında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan için şu skandal ifadeleri kullandı:

"Kendisi göçmen bir Gürcüdür. Aslı ve neslini inkarla örtülü, bir Türk ırkçısı. Kürt düşmanlığı ise onun yükselme merdivenidir. Seçim meydanlarını öldürülmüş Kürtlere dair hikayelerle çınlatıyor. Kürdün üç parça yurdunda kanlı bir işgalci ve talancıdır kendisi. Kürt gençlerini diri diri yakan bir kibritçiler başı. Bu nedenle ölü kokuyor..."

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 243
  • Z67 11 ay önce Şikayet Et
    Reise bir şey olunsa alimAllah yer yerinden oynar
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Aynı domuza benziyo domuz eti yiye yiye insanliktan çıkmış. Gücü yeten varsa sandikta hile ile oy calabiliyorsa calsin. Ama ne pahasina olursa olsun.kancik karı gibi kaçmasina izin vermeyiz. Yarın denemesi bedevaaaaa
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Piyasada yalama çok bırakın 15 saat daha konuşsunlar sonrası zaten susbus olacaklar bu ülkenin millileri terör vesevicilerine prim vermez sandığa gömer son gülen iyi güler
    Cevapla
  • hiç 11 ay önce Şikayet Et
    Ee bu gazete bide Türkiyedemi çıkıyor. Suç işliyor cezası yokmu...
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    İşi gücü bırakmışsınız terörist ne diyecek diye mi bakıyorsunuz. Yazıklar olsun size. Ülkeyi ne hale getirdiniz. Biraz da milletin sorunlarıyla ilgilenin. 10 haberden 5 inde pkk var. Reklam mı yapıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Fransa'da büyük zafer!
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada