Bakan Soylu'dan seçime dair ilk açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim sonuçlarına ilişkin ise "Allah'a şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle bu. Milletimiz var olsun" dedi.

GİRİŞ 29.05.2023 12:43 GÜNCELLEME 29.05.2023 12:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümünde sabah namazını Ayasofya Camii'nde kılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öğlen saatlerinde ise Fatih Sultan Mehmed Han'ın türbesini ziyaret etti. Bakan Soylu'ya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Sayın Ali Sivri, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş eşlik etti. Fatih Sultan Mehmed Han'ın türbesine giren Bakan Soylu ve beraberindekiler dua etti.

"SÖYLENECEK TEK CÜMLE BU"

Ziyaretin ardından türbenden çıkan Bakan Soylu seçim sonuçlarına ilişkin soruya, "Fethin 570. yılı münasebetiyle sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldık dualar ettik. Allah'a şükür ettik. Yine büyük komutan Fatih Sultan Mehmed Han'ın huzurundayız. Hem Fatih Sultan Mehmed Han'ı hem o fethi gerçekleştiren bütün ecdadımızı, aynı zamanda fethin manevi komutanı Akşemseddin Hazretlerine ve huzurunda bulunduğumuz Eyüp Sultan hazretlerine dua ettik. Allaha şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle bu, milletimiz var olsun" dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 7
  • vanlı vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    erdoğandan sonra ak partinin başına getirilmelidir
    Cevapla
  • talip 10 ay önce Şikayet Et
    Yaktınız bitirdiniz çiğerlerini dağlattınız. AYşe teyzenin, Özlem ABlanın, EMin Çapa Amcanın, Portakal ve Altaylı Fatihlerin...Yapmayın oynamayın böyle görüntüleri sunmayın...Onlarda insan sayılır.
    Cevapla
  • İsa 10 ay önce Şikayet Et
    Bizim seçtiklerimiz seçim sonrası camiye koşuyor Allah korusun diğerleri kazansaydı nerelere gidecekleri hepimizin malumu
    Cevapla
  • seher bahar 10 ay önce Şikayet Et
    yerli ve milli, adam gibi adam, bir adam daha.
    Cevapla
  • mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    milletimiz var olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak