CHP'de liderlik hesapları soruldu, Bülent Tezcan'ın cevabı ağızları açık bıraktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "CHP tarihinde en güçlü değişikliği yapan lider Kılıçdaroğlu. Partide bir değişim olacaksa, bu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na rağmen değil, onunla birlikte ve onun önderliğinde olacaktır" dedi.

GİRİŞ 31.05.2023 19:53 GÜNCELLEME 31.05.2023 20:08
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

12. seçimini de kaybeden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na parti içinden sesler yükselmeye devam ediyor. 

"CHP TARİHİNDE EN GÜÇLÜ VE EN ÖNEMLİ DEĞİŞİMİ YAPAN LİDERLERDEN BİRİ"

Kılıçdaroğlu ismi üzerinden yapılan değişim tartışmalarının anımsatılması üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, şöyle konuştu: "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP tarihinde en güçlü ve en önemli değişimi yapan liderlerin başında geliyor. CHP'nin toplumun önemli bir kesimiyle buluşmasını ve helalleşmesini sağlamış, ulaşamadığımız kesimlere CHP'nin ulaşabilmesini sağlamış, en büyük değişim ve dönüşümü gerçekleştirmiş bir liderdir. O değişim ve dönüşümün ürünleridir 2019 yerel seçimlerinde 25 yıl sonra Ankara ve İstanbul Büyükşehir belediyelerini almamız, Adana, Mersin, Antalya gibi 11 büyükşehir belediyesi seçimlerini büyük bir güçle kazanmamız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun değişim ve dönüşüm gücünün bir ürünüdür."

"ONA RAĞMEN DEĞİL ONUN ÖNDERLİĞİNDE OLACAKTIR"

Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun tüm muhalefeti bir araya getirme başarısını da gösterdiğini ifade ederek, "Muhalefeti tek bir merkezde toplayabilme yeteneği Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderlik yeteneğinin bir ürünüdür. Dönüşüm ve değişim arıyorsak CHP'de en büyük dönüşüm ve değişim bu şekilde gerçekleşmiştir. Bundan sonra da partide dönüşüm ve değişim gerçekleşecekse bu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na rağmen değil, onunla birlikte ve onun önderliğinde olacaktır" diye vurguladı.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 91
  • Ayhan KALENDER 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ile devam, 5 sene sonra kesin kazanacak, bu sefer kazanacak. Mesela yani :)
    Cevapla
  • Önce Vatan. 11 ay önce Şikayet Et
    demokrasi böyle bir şey kişiye göre demokrasi ben yaptım oldu, içe içe beyinleri uyuşmuş atatrk partisi diye bir parti yoktur satılmış dış güdümlü chpkaka partisi vardır demokrasi denen şey askıya alınarak diktatörleşmişlerdir.
    Cevapla
  • Ahmet duran 11 ay önce Şikayet Et
    Sakın Kılıçdaroğlu'nu göndermeyin. en az on sene daha ana muhalefet olarak görev yapabilir , yaşı müsait.
    Cevapla
  • Vatandas 11 ay önce Şikayet Et
    Maşallah hocam ! Çok karizmatik ve çok yenilikçi bir lidersiniz...
    Cevapla
  • haktan 11 ay önce Şikayet Et
    Başkasına diktatör diyorlar diktatör başlarında başka bir şey dese defterini dürer kk düşüncelerini bile söyleyemiyorlar korkularından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye'ye övgü: Merkez Bankası doğru yolda
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede