Merdan Yanardağ'dan CHP seçmenine çok ağır sözler! Seçim hezimetini Akşener'e yıktı!

CHP yandaşı gazeteci Merdan Yanardağ, muhalefetin Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde uğradığı hezimete ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP seçmenine ağır sözler sarf eden Yanardağ, yenilgiyi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yıktı.

GİRİŞ 31.05.2023 22:30 GÜNCELLEME 31.05.2023 22:30
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

CHP yandaşı gazeteci Merdan Yanardağ, muhalefetin Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde uğradığı hezimete ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP seçmenine ağır sözler sarf eden Yanardağ, Kemal Kılıçdaroğlu'na arka çıkarak yenilgiyi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yıktı.

Merdan Yanardağ'dan CHP seçmenine çok ağır sözler! Seçim hezimetini Akşener'e yıktı!

"SÜZME BİR APTALLIK"

28 Mayıs'taki ikinci tur seçiminde yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek muhalefeti hezimete uğratmasının ardından 'Ağır yenilgi aldık' diyen CHP'lilere ağır sözler söyleyen Yanardağ, "CHP'de bir değişim tartışması var. Bu seçimin sonucunda. Fakat seçim sonuçlarının soğukkanlı bir şekilde değerlendirildiğini düşünmüyorum. Küçük iktidar hesaplarına Türkiye'nin genel gidişinin rotasının, yönünün yeniden tartışılması feda ediliyor diye düşünüyorum. 'Ağır bir yenilgi aldık' diyen bir muhalefet var. Bunun süzme bir aptallık olduğunu düşünüyorum. Altını çizerek belirtiyorum. Bu son derece aptalca. Hiçbir bilimsel temeli olmayan tarihsel sosyolojik perspektiften yoksun bir yorumdur." dedi.

"AKŞENER'E RAĞMEN KAZANILAN YÜZDE 48 OY VAR"

Seçim hezimetini İYİ Parti ve Akşener'e yıkan Yanardağ, "Ortada ağır bir yenilgi yoktur. Ben en büyük tehlikenin şu anda yenilgi psikolojisi olduğunu düşünüyorum. Bu Millet İttifakı'nın, CHP'nin  yaptığı hataları tartışmayacağımız anlamına gelmez. İnsanlar kendi küçük dar siyasi hesaplarını, grup hesaplarını bir yana bıraktılar ve Meral Akşener'e rağmen kazanılan bir yüzde 48 oy var. Çünkü ilk ve ikinci turda bir bölüm İYİ Partililerin oy vermediğini, masadan kalkıldığını ve kazanamayacak aday tartışmasının yapıldığını gayet iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Merdan Yanardağ'dan CHP seçmenine çok ağır sözler! Seçim hezimetini Akşener'e yıktı!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • Ata 55 10 ay önce Şikayet Et
    Çok başarılısınız aynen devam edin. Allah muhafaza iyi bi aday getirirseniz sağa zarar verirsiniz. Bay Kemal'e devam.
    Cevapla
  • Kaya 10 ay önce Şikayet Et
    Turkiyeyi sevmeyen yanardag siz yatirimlara karsi oldugunuz muddetce milli devletten rahatsiz oldunuz mutdetce kazanamazsiniz.kendinizi sorgulamaniz oncelik olmalidir.
    Cevapla
  • a.a 10 ay önce Şikayet Et
    merdancık ingilizleri, almanları, hatta amerikalıları, getirdiniz gene kaybettiniz neyin davasını görüyorsun halk kendisi gibi olmayanları istemiyorrrr nokta.
    Cevapla
  • mmed 10 ay önce Şikayet Et
    nusayri tabiki hristiyanı koruyacak
    Cevapla
  • Adnan 10 ay önce Şikayet Et
    Bu şahıs çok tehlikeli biri çevresindekilere ve ülkesine zarar verecek biri bu kanalı en iyisi seyretmemek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!