İYİ Partili isim duyurdu: 28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir!

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, 'Millet İttifakı bir seçim ittifakıdır. 28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir.” dedi.

GİRİŞ 01.06.2023 13:37 GÜNCELLEME 01.06.2023 13:45
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından İYİ Parti'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Sözcü TV'de konuşan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Millet İttifakı'na ilişkin, "28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir." dedi.

Poyraz, "Millet İttifakı bir seçim ittifakıdır. Seçim bittiği zaman ittifak durumu ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs seçimleri bitti, ittifak tamamlanmış, seçim bitmiştir. Müşterek adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için tüm partiler mücadelelerini vermiştir. 28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir." dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz

"BU BİR YORUM DEĞİL!"

"Bununla ilgili ben bazı köşe yazarlarının ve bazı yorumcuların 'İYİ Parti seçim bitti, ittifak bitti' diyebilir. Bu bir yorum değil. Bu teknik bir durum." diyen Poyraz, "Eğer siz seçim kanununa ve Anayasa değişiklik kanunun getirdiği seçim hukukuna vakıf değilseniz. bu durumu bir yorum olarak ortaya koyarak vatandaşı manipule etmiş olursunuz. Seçim bittiği gün ittifak biter." açıklamasında bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ile görüşecekKemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ile görüşecek

Merdan Yanardağ'dan CHP seçmenine çok ağır sözler! Seçim hezimetini Akşener'e yıktı!Merdan Yanardağ'dan CHP seçmenine çok ağır sözler! Seçim hezimetini Akşener'e yıktı!

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 102
  • Zafer 10 ay önce Şikayet Et
    Inanmayin onlar herzaman beraberler artistler
    Cevapla
  • KARADENİZ 10 ay önce Şikayet Et
    Bitti demekle bitmiyor, Türkiye ye karşı bütün terörist guruplarla ve terörist devletlerle her türlü işbirliğini yapanlar... şimdi kimi kandırıyorsunuz.
    Cevapla
  • Ahmet Said vakarlı 10 ay önce Şikayet Et
    Sanki iradeleri kendi ellerinde siz benzemezleri bir araya getiren el yeni talimat verinceye kadar ara verdiniz
    Cevapla
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    hepsi kazigi yedi otursun madem o gece bitti niye durmadan devam masadagilmaz diyor idi bu hainler secim kazansa ne olacak idi bunlar uc ay demez hepsi bir birine tuzak kuracak idi halk bahar yaz sana søz bu laflari bir sey sandi bu halk ders almaz buyuk darbe yemeden cikari icin pkk terøre oy verdi yaziklar olsun
    Cevapla
  • CCC 10 ay önce Şikayet Et
    İTTIFAK dağılsa ne olur hainlerle işbirliği yaptınız millete ihanetin unulmayacak tarih sizi böyle anacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!