AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz oldu

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz getirildi. Çevre Bakanı Özhaseki görevini Yılmaz'a devretti.

GİRİŞ 08.06.2023 00:06 GÜNCELLEME 08.06.2023 12:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Mehmet Özhaseki, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'a devretti.

Özhaseki, devir teslim törenine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Genel Başkan Danışmanı olarak atanan Samsun Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini devrettik. Yıllarca birlikte çalışmış olduğum kıymetli yol arkadaşım Yusuf Ziya Yılmaz'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • kayserili Edo 10 ay önce Şikayet Et
    Aslında haseki güzel bi seçim değildi, bir kayserili olarak söylüyorum.
    Cevapla
  • Kayserili 10 ay önce Şikayet Et
    haseki de bir gitmedi gitti
    Cevapla
  • Salih Güneş 10 ay önce Şikayet Et
    Çok isabetli bir karar olmuş. Başarılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak