İsmi CHP'nin İBB Başkan adayı olarak geçen Sarıgül'den açıklama

CHP'de, Kılıçdaroğlu'na bayrak açan İmamoğlu'nun yerine Mustafa Sarıgül'ün İBB Başkanlığı için aday gösterileceği öne sürüldü. Sarıgül ise iddiayı yalanladı.

GİRİŞ 08.06.2023 15:36 GÜNCELLEME 08.06.2023 16:28
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı "değişim" talep eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerine, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün aday gösterileceği öne sürüldü. 

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresi değişim talebi karşılıksız kalınca Kemal Bey'le ipleri koparan Ekrem İmamoğlu yerine İBB adayı olarak Mustafa Sarıgül'ü gösterme fikrini dillendirmeye başladı. Sana söz belediyeleri de kaybedeceğiz" dedi.

SARIGÜL: ADAYLIK SÖZ KONUSU DEĞİL, OLAMAZ DA

Sarıgül, adaylık iddiaları sonrası Işık'a konuştu. Işık, yaptığı yeni paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Az önce Mustafa Sarıgül aradı, 'Şu ana kadar bana gelen böyle bir şey olmadı. Ama şimdiden söyleyebilirim ki benim açımdan böyle bir adaylık söz konusu değil, olamaz da. Ben geri dönüp bakmam! Ayrıca bunu parti içinde kim dillendiriyorsa bilsin ki CHP'ye iyilik yapmıyor' dedi."

Sarıgül açıkladı: Türkiye Değişim Partisi, CHP ile birleşiyorSarıgül açıkladı: Türkiye Değişim Partisi, CHP ile birleşiyor

Kendisini ateşe atmayacak! Ekrem İmamoğlu'nun hamlesi belli olduKendisini ateşe atmayacak! Ekrem İmamoğlu'nun hamlesi belli oldu

Fatih Portakal, CHP Genel Merkezi'nde konuşulan İmamoğlu senaryosunu açıkladıFatih Portakal, CHP Genel Merkezi'nde konuşulan İmamoğlu senaryosunu açıkladı

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Ekrem parti kurmalı böyle bir değer harcanmamalı . İlk seçimde iktidar . Sahi seçim ne zaman . Ekrem bekler mi ? İstanbul büyük başkanını kaybedecek büyük üzüntü yaşıyor 16 milyon . Ekrem abi bizi bırakma . Ekrem istanbul da mı ? Tatilde mi ? Kayakta mı yemekte mi ? Duyan gören var mı ? Ha k oğlu ile kahvwltı yapmış duymamıştım .
    Cevapla
  • asd 10 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu ayrılda gel parti isminde hazır Ek-im partisi Gelde boyunun ölçüsünü al
    Cevapla
  • Misafircbi 10 ay önce Şikayet Et
    Birbirlerine düşerler inşaallah
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ya bu adam destekleyenlerini başka partiye atti.nasil güvenilir buna.
    Cevapla
  • dedeoğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Sarıgül sınırlarını bilecek kadar hem samimi hem dürüst, hem çok daha idealist olduğu kadar halk tabanından gelmiş içimizden dilimizden milletimizden biri. Bir dürüst Sarıgül bin tane sözünü tutmayan Reklam manyağı Ekrem dostunuzdan daha iyidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...