Kılıçdaroğlu milleti küçümsemişti! TRT'den flaş cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kaybedilen seçimlerin ardından ilk kez katıldığı canlı yayında TRT ile ilgili sözleri tepkiye neden oldu. CHP liderine TRT'den cevap geldi.

GİRİŞ 10.06.2023 18:44 GÜNCELLEME 10.06.2023 19:15
Bu Habere 187 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun TRT'yi öne sürerek vatandaşı küçümsemesi tepkilere neden oldu.

ZAHİD SOBACI: İFTİRALARA MARUZ KALDIK, YİNE SES ETMEDİK...

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı cevap verdi.



Sobacı paylaşımında, ''TRT ülkemizin her köşesinde izlenen, dünyaya seslenen güçlü bir Türkiye markasıdır.Biz seçim süresince izandan yoksun ne iftiralara maruz kaldık, yine de ses etmedik.Türkiye’yi ve değerlerimizi önceleyen yayınlarımızı takdir eden, milletin efendisi köylülerimize saygılarımla.'' ifadelerini kullandı.



KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kırsal kesimde oyların neden az olduğuyla ilgili soruya Kılıçdaroğlu, ''Biz oraya zamanında gidip kendimizi yeteri kadar anlatamamışız. Burayı da inceledik, buradakilerin büyük bir kısmı sadece TRT izliyor." diye cevap vermişdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 187
  • Sinirli 10 ay önce Şikayet Et
    Bu kafayla devlet yönetmeye talip, hezimeti millete yüklemeye çalışıyor. Asıl cahil ve gezi zekalı olan sensin.
    Cevapla
  • Gerçeğin Sesi 10 ay önce Şikayet Et
    Türk ulusu, 14 Mayıs'ta ve 28 Mayıs'ta emperyalistlere ve bebek katili bölücü terör örgütüne sandıkta en ağır cevabı vermiştir.
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Çünkü köylüler hangi kanalların seyredilebilir olduğunu veya fox gibi kanalların seyredilmeye değer olmadığını çok iyi biliyor..
    Cevapla
  • Dedem 10 ay önce Şikayet Et
    Kk senin kumaş çul oldu.haydi sen Tunceli sahillerinde guneslenmeye başla.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 10 ay önce Şikayet Et
    Meraktan dolayı şöyle bir tele1, fox, halk tv, sözcü tv, krt seyredeyim dedim, hangi dünyada yaşıyorum diye kendimi sorgulamaya başladım. Öldümde cehennemdemiyim acaba diye düşündüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?