CHP Grup Başkanvekili Günaydın: MYK'yla değişim olmaz

Seçim hezimetinin ardından genel başkanlığı bırakmayan Kılıçdaroğlu'na partisinden tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Günaydın, MYK'yla değişim olmayacağını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Günaydın: MYK'yla değişim olmaz
CHP Grup Başkanvekili Günaydın: MYK'yla değişim olmaz
GİRİŞ 11.06.2023 13:12 GÜNCELLEME 11.06.2023 13:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde alınan yenilginin ardından CHP'de değişim tartışmaları başladı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay mesajında adaylığa açık kapı bıraktı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise genel başkanlığa niyeti olduğunu artık daha açık ve sık şekilde dile getirmeye başladı. 

CHP'de seçimden sonra tüm üyeleri istifa eden MYK'nın yeni listesi de partiyi tatmin etmedi. 

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 'değişim' tepkisi! Koltuk için susmamTanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 'değişim' tepkisi! Koltuk için susmam

Gazeteci Bahar Feyzan, Kılıçdaroğlu'nu AK Partililere havale etti: Nükteli açıklamaGazeteci Bahar Feyzan, Kılıçdaroğlu'nu AK Partililere havale etti: Nükteli açıklama

Kılıçdaroğlu 'Kazanamadık ama ağır yenilgi değildi... Anketler bizi yanılttı' dediKılıçdaroğlu "Kazanamadık ama ağır yenilgi değildi... Anketler bizi yanılttı" dedi

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, MYK değiştirerek değişim olmayacağını söyledi. 

Halk TV yayınında konuşan Günaydın, "Şu ana kadar 150'nin üzerinde MYK üyesi değişti CHP'de. MYK değiştirerek bir değişim yapamıyoruz. Kaldı ki bu MYK'nın toplumu beklentilerine uygun olup olmadığı da tartışılıyor" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın da partisi tarafından fonlanan Halk TV'de bu değişim talepleri ile ilgili konuştu.

Partisinin kırsal alanda yeterli oy alamadığını belirten Günaydın, "Üç yıl evvel MYK'da tarımdan sorumlu bir genel başkan yardımcımız vardı. Üç yıldır yok. Biz eğer kırsal alandan oy alamadığımızı düşünüyorsak olan o koltuğu iptal mi etmeliyiz, yoksa oraya uygun bir arkadaşımızı mı yerleştirmeliyiz?" diye konuştu.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • YILMAZ 10 ay önce Şikayet Et
    Bence bir siyasi rakip olarak bu KK ana muhalefetin başında durdukça, C. Başkanımız Sayın R.T.Erdoğanın da işine gelir gibi duruyor. O orada durdukça ve Allah'da RTE'a ömür verdikçe (İnşallah) daha C.Başkanımızı nice seneler devletimizin en üst makamında görürüz Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • YILMAZ 10 ay önce Şikayet Et
    Pes yani, evet adamcağız kazanmamış ama anketler kendisine kaybettirmiş. Şaka gibi adam yahu, ona göre kusur anketlerdeymiş. Bu zat o koltuğu bırakmam diye direttikçe kimbilir daha ne gaflar, ne komilklikler duyup da "Şakamı bu adam" diyeceğiz, "Yok artık" diyeceğiz deme ki.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu yerel mahalleleri eviine.gimeye çalışıyor
    Cevapla
  • konuk 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adamındaAristo pozları yok mu bu tiğpleri getirmeyecen bir yerlere .
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    SULTAN KEMAL ne diyorsa o !!! Adam sultanlarıda geçti!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!