İmamoğlu'ndan sonra CHP'de bir isimden daha adaylık açıklaması

Seçim mağlubiyeti sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna oturabileceği konuşulan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, "Genel başkanlığa aday mısınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

GİRİŞ 12.06.2023 10:27 GÜNCELLEME 12.06.2023 11:24
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Seçimlerden zaferle ayrılan adayın Cumhurbaşkanı Erdoğan olması CHP'de taşların yerinden oynamasına neden oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa çağrılarına karşılık olağan kurultayı işaret ederken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise partideki "değişim" ateşini yakan isim oldu.

İSMİ LİDER ADAYLARI ARASINDAYDI
CHP Genel Başkan adaylığı konusunda olumlu sinyaller veren İmamoğlu'nun ardından Kılıçdaroğlu'nun yerine geçeceği konuşulan bir başka isim CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den de dikkat çeken açıklamalar geldi.

CHP'Lİ ÖZEL: PARTİ KİMSENİN ÖNÜNÜ KAPATMAMALI
Özel, "CHP Genel Başkanlığı'na aday mısınız?" sorusuna "Sorumluluk almaktan kaçmayacağım. Ama fedakarlıktan da geri durmayacağım. Konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas edeceğim. Parti kimsenin önünü kapatmamalı" yanıtını verdi.

"KONUŞMAM VE DİNLEMEM GEREKEN HERKESLE TEMAS EDECEĞİM"
Gazeteci İsmail Saymaz'ın mikrofon uzattığı CHP'li Özel açıklamasına şöyle devam etti;

"Kaybeden takımda santrafor olmak yerine şampiyon takımda her mevkide oynamaya talibim. Gerekirse en geniş mutabakatın parçası olan bir anlayışta duracağım. Önümüzdeki süreç için konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas ederek, ilerleyeceğim."

"HİÇ KİMSENİN YOK SAYILMASI MÜMKÜN DEĞİL"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun değişim çağrılarıyla ilgili de konuşan Özel, "Partinin hepimize ihtiyacı var. Hiç kimsenin ihmal edilmesi ve yok sayılması mümkün değil. Burada elbette ki Kılıçdaroğlu'nun saygınlığına halel getirecek tutum içinde olmamak gerekiyor. Kılıçdaroğlu'nun hem siyasete hem de partiye kattıkları itibariyle… İmamoğlu da bunlardan biri, Özgür Özel de. Kılıçdaroğlu'nu değersizleştiren dil ve iklimden hepimizin sakınması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 79
  • Trakyalı üsmen aga 11 ay önce Şikayet Et
    Yeni genel başkan Mustafa sarıgül
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu kalsın. Güldürürken düşündürüyor. Ak Parti lileri güldürüyor, CHP lileri düşündürüyor.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu Türkiye baş bağırıyor artık git lütfen git !!
    Cevapla
  • Sonsuz Hafıza 11 ay önce Şikayet Et
    Adaylar 1. Kılıçdaroğlu 2. İmamoğlu 3. Mansur 4. Murat Karayalçın 5. Sarıgül 6. Özgür Özel şimdi 6 lı tamam ama ben söyleyeyim ilk ayakta yatar bu altılı. Neden mi daha 7-8-9-10 olurda ondan. 6 lı masa diye yola çıkıp 10 u geçti bunlar.
    Cevapla
  • tepki 11 ay önce Şikayet Et
    adamlar super beyin kafa varmi anketler kazandin demis bir de pkk chp tv var nasil olsa halk bakar inanir demis bunlar da canak antel iptv youtube bir suru kanal var bunlarin ondan haberi yokmus bir de køyluler oy vermedi cahil diyorlar køylu adamlar saglik beslenir temiz hava alir sizin arkolik gibi mi butun halk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sessizliğini bozdu: Yunanistan'dan döner dönmez Fatih Terim'den 'Denizbank' hamlesi
Piyasalarda 'gergin' hafta! Gözler Merkez Bankası'nda: Piyasalarda beklentiler neler?