CHP'de saflar netleşiyor: Faik Öztrak da rengini belli etti!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, CHP'de değişimle ilgili soruya, "CHP'de değişimin nasıl gerçekleşeceği bellidir. Genel Başkanımız kendi idaresi dahilinde gerçekleştireceği değişimi yapmış, MYK'sını değiştirmiştir." diyerek açıkladı.

GİRİŞ 12.06.2023 17:53 GÜNCELLEME 12.06.2023 18:05
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK gündemini kamuoyuyla paylaştı. Parti'de değişim isteyenlerin sesinin yükseldiği bu günlerde Öztrak da tarafını seçti. 

Faik Öztrak, "Biz ülkemizin içinde olduğu sıkıntıların farkındayız. Tüm bu şartlar altında her iki vatandaşımızdan birinin cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği oyu dağıtmadan örgütümüzü rekabetçi bir ortamda yenilemeyi, değişen tazelenen kadrolarımızla mahalli idareler seçimini açık ara kazanmayı hedefliyoruz." dedi.

Öztrak, "Bu çerçevede genel başkanımız ilk olarak MYK'sını yeniledi. MYK'mızda ilk iş olarak kongreler takvimini başlattı. Mümkün olan en kısa sürede kongreler süreci parti meclisimizin uygun gördüğü bir tarihte kurultayımızla taçlanacaktır. Bu süreç devam ederken önümüzdeki yerel seçimleri kazanmak için parti üyesinden genel başkanımıza kadar partimizin her bir ferdi var gücüyle çalışacaktır. Hedefimiz bu seçimlerde mevcut hükümeti tarihi bir yenilgiye uğratmaktır." açıklamasında bulundu.

CHP'de koltuk savaşı kızışıyor: Enver Aysever'den İmamoğlu'na 'diktatörlük' iması!CHP'de koltuk savaşı kızışıyor: Enver Aysever'den İmamoğlu'na 'diktatörlük' iması!

CHP'DE DEĞİŞİM OLACAK MI?

"Cumhuriyet Halk Partisi'nde değişimin nasıl gerçekleşeceği bellidir." diyen Öztrak, "Genel Başkanımız kendi idaresi dahilinde gerçekleştireceği değişimi yapmış, MYK'sını değiştirmiştir." ifadelerini kullandı. 

CHP'nin 'genetik' problemi: Malum katranı kaynatsanız da olmuyor şeker...CHP'nin 'genetik' problemi: Malum katranı kaynatsanız da olmuyor şeker...

İmamoğlu'ndan sonra CHP'de bir isimden daha adaylık açıklamasıİmamoğlu'ndan sonra CHP'de bir isimden daha adaylık açıklaması

Kılıçdaroğlu mu İmamoğlu mu? 'CHP'de büyük sürprizlere açık olun'Kılıçdaroğlu mu İmamoğlu mu? "CHP'de büyük sürprizlere açık olun"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık kimse bu milletin evlatlarını aşağılama cesareti bulamayacakCumhurbaşkanı Erdoğan: Artık kimse bu milletin evlatlarını aşağılama cesareti bulamayacak

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 104
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu kalsın. Güldürürken düşündürüyor. Ak Parti lileri güldürüyor, CHP lileri düşündürüyor.
    Cevapla
  • Fikri 10 ay önce Şikayet Et
    Dedesi, amcaları, babası Derviş zamanında da kendisi bakanlık yaptı. Hani saltanatı kaldırmıştınız?
    Cevapla
  • Numan 10 ay önce Şikayet Et
    "Chp'de değişimin nasıl gerçekleşeceği bellidir" diyor muhterem. Biliyoruz. KASETLE!
    Cevapla
  • Kemal 10 ay önce Şikayet Et
    Bırakın Kemal Kılıçdaroğlu kalsın ne halleri varsa görsünler.Birbirierini yesinler.
    Cevapla
  • haktan 10 ay önce Şikayet Et
    Bunları değiştirmekle olmaz kafalar ve zihniyet hep aynısının tıpkısı toptan bay bay bay demek lazım kifayetsizlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!