CHP'de koltuk savaşı kızışıyor: Enver Aysever'den İmamoğlu'na 'diktatörlük' iması!

Kılıçdaroğlu'na desteğiyle bilinen Enver Aysever, değişim isteyen İmamoğlu ile Özgür Özel'e tepki gösterdi. Aysever, İmamoğlu için 'diktatörlük' imasında bulundu.

GİRİŞ 12.06.2023 11:23 GÜNCELLEME 12.06.2023 11:44
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na gösterdiği destekle bilinen gazeteci Enver Aysever, ‘topyekûn değişim’ isteyen CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Youtube kanalında yorumlarda bulunan Enver Aysever, İmamoğlu’na cumhurbaşkanı olması halinde ‘diktatörlük yapacağı’ imasında bulundu. Aysever, “Ekrem meselesinde de ‘Ekrem Bey diyeceksin.’ Tamam. ‘Sayın Ekrem İmamoğlu’, ‘Ekrem Bey’ diyelim. Yaptıklarını hep beraber biliyoruz. İnşallah Ekrem İmamoğlu, Türkiye’de CHP’nin başına gelir, inşallah cumhurbaşkanı olur. Siz de mumla ararsınız öncekileri. Görmüyor musunuz abi, ortadaki hırsı, hiç kimseyi tanımaz halleri! Görmüyor musunuz! Söylemeyelim. Tamam o zaman, ben size havadan sudan söz edeyim.” ifadelerinde bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL’İN ‘DEĞİŞİM’ MESAJINA TEPKİ

Aysever, sosyal medya hesabından da CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel’in ‘değişim’ mesajına tepki gösterdi. Halk TV'deki bir programda Özgür Özel'in mesajını vermesini yorumlayan Aysever, şu ifadelerde bulundu:

Üç olasılık var;
1- Ekrem Beyle birlikte KK ya bayrak açtı Özel.
2- Ekrem Bey için KK ya operasyon çekiyor Halktv, haber yalan.
3- Özgür Özel de aday başkanlık için.

 

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 58
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    imamoğlu yanlış aday yanlış aday yanlış aday.bakın demokrasilerde bir muhalefet birde iktidar olur.çok şükür iktidarımızı bulmuşuz.lakin düzgün bir muhalefet liderini bulamadık.yapacağınız yanlış bir seçim.sadece chpyi etkilemiyor.ülkeyi etkiliyor.iktidarda sıkıldı sürekli dağınık ve zayıf muhalefetle seçime girmeye.
    Cevapla
  • Sonsuz Hafıza 10 ay önce Şikayet Et
    Diktatör. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Reise Diktatör diyenlere şimdi diktatör diyorlar. Eee etme bulma dünyası şimdi sırada hırsız, vatanı sattı, ekonomiyi batırdı. Bakalım hangi sırayla söyleyecekler.
    Cevapla
  • tepki 10 ay önce Şikayet Et
    tek adam diyorlar idi adam ben gitmem diyor parasi olan gelin uye olsun diyor tam komedi bosuna gariba fakir bunlara uye olmasin umut baglamasin
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi çokk eğleniyoruz çokk
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Chp hizmet partisi değildir.Lider ne derse o olur.liderin hizmeti hiç önemli değildir.Yahu İmamoğlu istanbula ne yaptı ki parti liderliğine oynuyor ve bu adamı yandaşları için destekleme bahanesi olsun.Yaptığı hizmet ne.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...