Kılıçdaroğlu: Değişimin önünü açacağım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gemiyi limana sağlam bir şekilde yanaştıracağım. Değişimin önünü tıkayan bir kişi olmadım, sonuna kadar açacağım" dedi.

GİRİŞ 13.06.2023 14:21 GÜNCELLEME 13.06.2023 17:29
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, kürsüdeki konuşmasına başlarken salondan bir kişi 'neden kaybettin' diye sordu.

"Gelen eleştirileri saygıyla karşılıyorum" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Artısı eksisiyle seçim dönemini geride bıraktık. Aklını kullananların yanında olduk. Biz insandan yanayız." dedi. 

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Özür dilemeli!Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Özür dilemeli!

Kılıçdaroğlu, "Bir değişim yapacaktık ülkemize demokrasiyi getirecektik. Beklediğimizi alamadık açıkça ifade etmek gerekirse kazanamadık. Kalemi eline alıp da önyargı ile hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir. Kalemini satmayan onurlu gazetecilik yapan bütün gazetecilere saygım vardır. Karalılıkla yolumuza devam edeceğiz. İnsanlık tarihi zulüm ile zalime karşı mücadele tarihidir. Değişeceğiz, yenileneceğiz, güçleneceğiz." ifadelerini kullandı.

CHP'de koltuk savaşı kızışıyor: Enver Aysever'den İmamoğlu'na 'diktatörlük' iması!CHP'de koltuk savaşı kızışıyor: Enver Aysever'den İmamoğlu'na 'diktatörlük' iması!

CHP LİDERLİĞİNDE KARARLILIK MESAJI

Kılıçdaroğlu partideki değişim talebine de, "Kaptan olarak gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin. Değişimin önünü tıkayan bir kişi olmadım, sonuna kadar açacağım. Benim CHP kültüründen aldığım en büyük derslerden birisi budur." diyerek cevap verdi.

Kemal Bey o hesabı tek başına ödeyemez… 'Pamuk eller cebe'Kemal Bey o hesabı tek başına ödeyemez… "Pamuk eller cebe"

CHP'de genel başkanlığa bir isim daha göz kırptı!CHP'de genel başkanlığa bir isim daha göz kırptı!

Kılıçdaroğlu'nun oyun planı ne?Kılıçdaroğlu'nun oyun planı ne?

Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na: Seçmenle dalga geçiyorsunuzFatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na: Seçmenle dalga geçiyorsunuz

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 32
  • aga 11 ay önce Şikayet Et
    Hangi kanaldan geliyorsunuz ...
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bence Chp nin Başında Hep Kalmalisin
    Cevapla
  • Vanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Sen gemiyi nasıl limana yetiştirdin gemiyi vinçle ancak limana yetiştirdik senin gibi kaptanı istemiyoruz sen ancak meclisi karıştırırsan git Allah senden razı olmasın senin yerin HDP başkanlığıdır
    Cevapla
  • Qwertty 11 ay önce Şikayet Et
    Tek kalsanız alacağınız oy oranı yaklaşık %22 . Neyin hesabını yapıyorsunuz. Hdp iyi parti size destek vermeseydi sürünüyordunuz her zaman olduğu gibi. Bırakın siyaseti gençler yapsın. Yok mansur. Yok imamoğlu başka adamlı kalmadı partide.. belki gerçekten vatana faydası olacak birileri gelir destek olmaya.kostek olmaya değil.
    Cevapla
  • Serhat Ümit 11 ay önce Şikayet Et
    ya bu adama yazık ,daha seçimler yapılmadı sanıyor,2, tur seçilerine 15 gün varmış gibi halen daha kazanacağız diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Et fiyatlarını düşürecek proje: Tarım Kredi Müdürü duyurdu
Kore gazisi İhsan Amca'ya Seul'dan vefa ziyareti