Abdüllatif Şener'in itirafları CHP'yi sarstı! Yılmaz Özdil çılgına döndü

CHP eski Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in canlı yayındaki sözleri CHP'yi karıştırdı. Gazeteci Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na adeta ateş püskürdü!

GİRİŞ 16.06.2023 19:52 GÜNCELLEME 16.06.2023 19:52
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) eski Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Halk TV'de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda Sinan Oğan'a oy verdiğini, cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde ise geçersiz oy kullandığını açıkladı.
 

Abdüllatif Şener CHP'den istifa ettiğini duyurdu! Kime oy verdiğini açıkladıAbdüllatif Şener CHP'den istifa ettiğini duyurdu! Kime oy verdiğini açıkladı


Şener ayrıca 14 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'den istifa ettiğini de belirtti. Şener'in 23 Mayıs'ta CHP'den istifa ettiği de ortaya çıktı.



Bu açıklamaları büyük yankı bulan Şener'in ikinci tur seçiminde geçersiz oy kullandığına dair açıklaması ise kısa sürede çürütüldü. Oy kullandığı sandıktan geçersiz oy çıkmadı.



Yılmaz Özdil, CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener üzerinden Kılıçdaroğlu'na adeta ateş püskürdü.

Özdil sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Varlığıyla onur duyduğumuz Hüsnü Bozkurt'un üstünü çizeceksin, Atilla Kart'ı dışlayacaksın, onların yerine bunu Konya'ya liste başı yapacaksın… Guguk kuşu gururla sunar!" ifadelerini kullandı.



Ayrıca Özdil, Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkan Yardımcısı yaptığı Bülent Kuşoğlu için de Kılıçdaroğlu'na sert çıkarak "CHP adına konuşarak 'Biz partililer olarak Kılıçdaroğlu'nu yeniden aday göstereceğiz' diyen kişi ise guguk kuşu tarafından CHP genel başkan yardımcısı yapılmadan önce, Abdüllatif Şener'in partisinde Abdüllatif Şener'in yardımcısıydı iyi mi?" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • hilal 10 ay önce Şikayet Et
    lütfen k.k hesap uzmanı işine karışmayın .istediğini çizer istediğini dışlar daa yanlış hesap bağdat dan dönüyor muş demek
    Cevapla
  • Zonguldaklı 10 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel. Bize tam böyle CHP lazım. Alkış......
    Cevapla
  • dursun 10 ay önce Şikayet Et
    Övdüğü adam Hüsnü Bozkurt kendilerine oy vermeyenleri ege denizine dökmeli diyen şahıs lakin hep başkaları faşist kendileri ise demokrat oluyorlar hep Kendilerine oy vermeyenleri insandan saymayan zihniyet dürüstlükten bahseder oldular
    Cevapla
  • Şems 10 ay önce Şikayet Et
    Olacağı buydu başka bir sonuç bekliyorsanız gazetecilik yapmayın. Kaçaklar gemiyi işgal edince biletli yolcular limanda kaldı. Yarın AK parti sıkışsın İYİ parti. ve diger kaçak yolcular hep AK partiyi destekler. CHP avcunu yalar. Ben nerde hata yaptım?
    Cevapla
  • Nurcihan 10 ay önce Şikayet Et
    Aynı lağımın farelerisiniz. Niye kızıyorsun ki? Hidayete erdim falan deme sakın, bak çok fena güleriz ha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama