İçişleri Bakanlığında, yeni bakan yardımcıları göreve başladı

İçişleri Bakanlığında yeni bakan yardımcıları görevlerini devraldı.

İçişleri Bakanlığında, yeni bakan yardımcıları göreve başladı
İçişleri Bakanlığında, yeni bakan yardımcıları göreve başladı
GİRİŞ 22.06.2023 13:04 GÜNCELLEME 22.06.2023 13:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreninde konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görevi devreden bakan yardımcılarının haklarını helal etmesini istedi.

Yerlikaya, İçişleri Bakanlığının, ülkenin, Mavi Vatan'ın ve 85 milyonun huzur ve güveni için gece gündüz çalıştığını belirterek, "Bu bir bayrak değişimi. Allah'ın izniyle hizmette bir kesinti olmaksızın aynı şekilde aziz milletimize, devletimize, bayrağımıza, medeniyet değerlerimize en güzel şekilde hadim olma bilinciyle çalışacağız." dedi.

Bakan Yerlikaya, görevlerini devreden İsmail Çataklı, Mehmet Ersoy, Tayyip Sabri Erdil ve göreve yeni başlayan Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu ile makamında ve bakanlık binası önünde fotoğraf çektirdi.

Yerlikaya; Çataklı, Ersoy ve Erdil'i tören sonrası bakanlık binası önünden uğurladı.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • istanbullu 10 ay önce Şikayet Et
    hocam beyaz gömlek işi bu pozları veren seçimin eziklerini çağrıştırıyor. beyaz gömleği de kirlettiler. mesela siz mavi gömlek giyin. öyle poz verin.
    Cevapla
  • Ulusalcı 10 ay önce Şikayet Et
    Kabineye bakıyorumda önceki kabine akıl, mantık ve liyakat anlamında hiç mi hiç benzerlik yok. Açıkçası yeni kabine çok akıllıca işinin ehli ve toplumsal huzuru germeyecek yöneticiler seçilmiş. bu toplumsal barışın zedelenmemesi için atılmış bir adım ve sonuna kadar destekliyorum. Başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun inşAllah
    Cevapla
  • Misafir01 10 ay önce Şikayet Et
    Güzel bi resim olmuş
    Cevapla
  • ali 10 ay önce Şikayet Et
    Allah Yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri