Aytun Çıray'dan Akşener'e sert sözler: Siyasi canlı bomba, acıklı liderlik parodisi...

İYİ Parti'den istifa eden Aytun Çıray, Akşener'in kurultay konuşmasını eleştirerek, "Siyasi canlı bomba gibi davrandı" dedi. Çıray, 15 milletvekili olayı üzerinden de Akşener'e tepki göstererek, "Acıklı liderlik parodisi"ne dikkati çekti.

GİRİŞ 03.07.2023 11:58 GÜNCELLEME 03.07.2023 11:58
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İYİ Parti'den istifa eden eski milletvekili Aytun Çıray, Meral Akşener'e yönelik sert eleştirilerine devam ediyor. 

"SİYASİ CANLI BOMBA GİBİ DAVRANDI"

Cumhuriyet gazetesine konuşan Çıray, Akşener'in kurultay konuşmasına değinerek, "İçinde vizyon ve misyon olmayan Kurultay konuşması ciddiye alınmaz. Zaten delege de ona, yakın çevresinin üzerini çizerek cevap verdi. Düşünebiliyor musunuz; grubunda alevi olmayan, vali büyükelçi ve sürekli anayasa tartışılacak bir ülkede yetkin anayasacı olmayan parti Türkiye'yi yönetmeye talip olabilir mi? Meral Hanım siyasi canlı bomba gibi davrandı" ifadelerini kullandı.

"ACIKLI BİR LİDERLİK PARODİSİ"

Akşener'in CHP'den aldığı 15 milletvekili için 'En büyük pişmanlığım' ifadelerini kullanmasını eleştiren Çıray, "Aslında hayatımın en büyük mutluluğu demeliydi; çünkü '15 milletvekili olayı’ gerek kendisinin liderliği gerekse İYİ Parti için siyasi partiler tarihimizde benzeri görülmemiş bir imkan kapısı açmıştı. Ama Sevgili Balbay'ın deyişiyle siyasi tarihimizin 'en büyük insan öğütücüsü’ olunca olağanüstü fırsatlar bozuk para gibi harcanıyor. Size de eşine rastlanmamış bu başarısızlığı perdelemek ve örtmek için bir dramayı abartılı mimikler ve vücut dili eşliğinde, esasen 'kuyruk siyaseti' gibi liderlik kapasitenizin sorgulanmasına yol açacak ibarelerle acıklı bir liderlik parodisi sahnelemek kalıyor... Hem yıllar öncesine dayalı var olduğunu zannettiğim dostluğumuz nedeni ile kendisi adına, hem de herkesin emeği olan İYİ Parti adına çok üzüldüm..." diye konuştu.

İYİ Partili eski yöneticiler Akşener'i ifşa etti! Kılıçdaroğlu'na şantajİYİ Partili eski yöneticiler Akşener'i ifşa etti! Kılıçdaroğlu'na şantaj

Aytun Çıray'dan, şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan'a 'kaliteli' cevap!Aytun Çıray'dan, şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan'a 'kaliteli' cevap!

Akşener CHP ile ipleri tümden kopardı mı?Akşener CHP ile ipleri tümden kopardı mı?

Akşener'e kötü haber... İYİ Parti kurucular kurulunda istifalar sürecekAkşener'e kötü haber... İYİ Parti kurucular kurulunda istifalar sürecek

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • ERDAL 9 ay önce Şikayet Et
    Erdoğanı taklit etmeye çalışıyor aklı sıra kasımpaşalı edasıyla erkek gibi kürsüye vura vura parmak sallaya sallaya...hiç hoş görünmüyorsun aynı zamanda samimide görünmüyorsun Aplaa
    Cevapla
  • Osmanlı Türk 9 ay önce Şikayet Et
    Ermeni güdümlü aleviler (normal bazı Aleviler hariç), Osmanlının çöküşünden bu güne kadar bu milletin başının belasıdır. PKK yanlarında halt etmiş. PKK direk ben buyum diyor. Bu ermeni uşaklığı yapanlar ben buyum ve hedefim de şudur demiyor. Çok tehlikeliler ve işin kötü tarafı hepsi ciddi okumuş ve kurumlarda belli kadroları almış kişilerdir.
    Cevapla
  • AB-I HAYAT KAYSERİ 9 ay önce Şikayet Et
    Ermeni güdümlü aleviler (normal Aleviler hariç), Osmanlının çöküşünden bu güne kadar bu milletin başının belasıdır. PKK yanlarında halt etmiş. PKK direk ben buyum diyor. Bu ermeni uşaklığı yapanlar ben buyum ve hedefim de şudur demiyor. Çok tehlikeliler ve işin kötü tarafı hepsi ciddi okumuş ve kurumlarda belli kadroları almış kişilerdir.
    Cevapla
  • ysd 9 ay önce Şikayet Et
    Ben çok düşün düm şu ablayı ne desem diye çook güzel isim bulmuş siyasi canlı bom
    Cevapla
  • ali 9 ay önce Şikayet Et
    söylediklerin isabetli olsa dahi seni mv adayı yapsaydı hala onun yanındaydın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!