İstifa edeceğini açıklayan Tanju Özcan kararını değiştirdi

CHP'den istifa edeceğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Özcan kararından vazgeçti. Özcan, "Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum" dedi.

İstifa edeceğini açıklayan Tanju Özcan kararını değiştirdi
İstifa edeceğini açıklayan Tanju Özcan kararını değiştirdi
GİRİŞ 15.07.2023 12:12 GÜNCELLEME 15.07.2023 12:13
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrıları yapan ve partisinin Ankara'daki genel merkezine "Adalet ve Değişim Yürüyüşü" yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 19 Temmuz'da CHP'den istifa edeceğini açıklamıştı.

Kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Özcan, katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Tanju Özcan'dan 'Tarihi' çağrı! Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: Senin neren...Tanju Özcan'dan 'Tarihi' çağrı! Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: Senin neren...

Tanju Özcan: CHP emperyalist güçlerin askeri gibiTanju Özcan: CHP emperyalist güçlerin askeri gibi

Tanju Özcan: CHP Genel Başkanlığına aday olmaya hazırımTanju Özcan: CHP Genel Başkanlığına aday olmaya hazırım

"BENİ ATSINLAR"

Özcan, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum. CHP'deki Atatürkçülere mesaj verecekler. CHP'de Atatürkçüyüm demek, AK Parti'de Milli Görüşçü'yüm demek suç oldu. Bunu herkes görsün artık. Bana bir itiraz gelmedi. Sorosçularla, FETÖ'cülerle, terör örgütünün sözcüleriyle" dedi.

Özcan, şöyle devam etti:

"Çünkü bunların tamamı doğru. Hâlâ bunlarla yol yürümeye çalışıyor. Sadece bir yerden itiraz geldi. CHP'nin başına bir troll başı geçirildi ya Eren Erdem diye. İlkokul 2'den terk deniyor. 2018'de genel başkana istifa çağrısı yapmış. Bu tür adamlarla yol yürüyorsunuz. Hâlâ yanlış yapıyor."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • antep27 9 ay önce Şikayet Et
    bu partide herkes liderine çekmiş.
    Cevapla
  • Aylin 9 ay önce Şikayet Et
    K.K. ile en çetin mücadeleyi bu adam veriyor..K.K. önüne çıkan herkesi harcadı ama Tanju'nun cesur stratejiyle uğraşması zor gözüküyor...tanju'nun aleyhine bir kaset falan bulsa hiç affetmeyecek...
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Balık baştan kokar
    Cevapla
  • TC.Kılıç 9 ay önce Şikayet Et
    Bay kemal koltukta taş gibi oturuyor.Fetö ye,pkk ya ve sarosa çalışıyor. Bolu dan gelen başkan, imamoglu,ince vs. sizler üç örgütün chp ile olan baglarını kesmeden bir şey yapamazsınız.
    Cevapla
  • Erol 9 ay önce Şikayet Et
    Hepiniz fırıldaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı! Cem Garipoğlu soruşturmasında yeni gelişme...
Aşı üreten firma yıllar sonra itiraf etti: Covid aşısı hakkında şok gerçek