Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını yayınladı! ‘Atın bunu gitsin’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı bayrak açan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “kaset” kozunu devreye aldı.

GİRİŞ 16.07.2023 19:49 GÜNCELLEME 17.07.2023 11:45
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Bolu’dan Ankara’ya yürüyerek “değişim” mesajı veren Tanju Özcan, son paylaşımıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. CHP’li Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’na ait olduğu iddia edilen bir ses kaydını sosyal medya hesabı üzerinden servis etti.

15 Temmuz tarihli olduğu iddia edilen ses kaydında Kılıçdaroğlu’nun Özcan için “Atın bunu partiden” dediği öne sürülüyor.

ATIN GİTSİN

Kılıçdaroğlu’nun partililere yönelik basına kapalı toplantısında kayda alındığı iddia edilen ses kaydında şu ifadeler yer alıyor:

“Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var? Oturduk karar verdik, partiden atılması için Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk ettik. Kurul, ‘Hayır. Biz 1 yıl süreyle partiden ihraç ederiz’ dedi. Bizim etki edecek halimiz yok. Çünkü kurul üyelerini Kurultay seçiyor. Şimdi kalktı başka bir şeyler yapıyor. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum. Niçin bunları yaptığını da gayet iyi biliyorum. Ama bunu dillendirmiyoruz.”

MAŞA OLMADIM

Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını Twitter hesabı üzerinden yayınlayan Tanju Özcan, şunları söyledi:

Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, “Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…” İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 64
  • Bekir 9 ay önce Şikayet Et
    Kemal i yedirmeyiz Kilicdaroglu ölene kadar chp genel.baskani olarak kalmalı Onun sayesinde millet bütün terör örgütlerini kuran besleyen koruyan kullanan in seçimlerde terör örgütlerinin kime destek verdiğini gordu
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlar iktidar olmak için PKK,FETÖ gibi terör örgütleri ve ABD ile kolkola gireceklerine milletin problemleri ile uğraşsalardı belki de iktidar olurlardı fakat milletle didişip terör örgütleri ile kolkola oldular bu yetmezmiş gibi küçük bir ilin belediye başkanı partinin genel başkanına söylemedik laf bırakmadı. Bunlara millet beden güvenip oy versin. “Terlik”like bile oy verenler hariç
    Cevapla
  • Düddürü Dünyalı 9 ay önce Şikayet Et
    Başlıktaki fotoğrafını çok çok sevdim aynı sinsi HAYIN TİLKİ'nin belgeseline benziyor.
    Cevapla
  • Sivaslı Öğretmen 9 ay önce Şikayet Et
    kasetle gelen, kasetle gidecek elleham.
    Cevapla
  • Kartal 9 ay önce Şikayet Et
    Tanju bilader kılıçdaroğlu chpkk nın başında dursun yav.Ak partiye çalışıyor İşte.kılıçdaroğlunu ak partili olarak destekliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız