İmamoğlu'nun 'gizli' toplantısına Sarıgül'den şarkılı gönderme

Ekrem İmamoğlu'nun CHP kurmaylarıyla internet üzerinden yaptığı ve sosyal medyaya sızan toplantıya CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den şarkılı tepki geldi.

GİRİŞ 19.07.2023 12:37 GÜNCELLEME 19.07.2023 12:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

CHP’de “değişim” süreci başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP’li kurmaylarla internet üzerinden yaptığı zoom toplantısı sızmıştı.

Toplantıda CHP kurmaylarından Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek ve Gökhan Günaydın da yer alıyordu. Toplantıda “değişim” sürecine ilişkin CHP içinde atılacak adımların planlaması yapılıyor ve parti meclisine sunulacak dilekçenin imzacılarının kimler olacağı belirleniyordu. Söz konusu dilekçenin basına yansıtılmasının da planlandığı toplantının sosyal medyaya sızmasının ardından CHP’nin gündemi değişti.

ŞARKILI GÖNDERME

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, toplantıya sosyal medyadan şarkı sözüyle yanıt verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nu da etiketleyen Sarıgül, “Tutmayın yol verin gidene gidene. Cevap da vermem artık gücüme gidene” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan 'gizli toplantı' ile ilgili ilk açıklamaİmamoğlu'ndan 'gizli toplantı' ile ilgili ilk açıklama

İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu devirme planı yaptığı gizli toplantı internete düştüİmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu devirme planı yaptığı gizli toplantı internete düştü

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderdi! CHP'de neler oluyor!İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderdi! CHP'de neler oluyor!

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Memet 9 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu çok tehlikeli, güven vermiyor, kime çalıştığı belli değil. Yunanıstan dostu olduğu aşıkar, ama İmamoğlunda daha ne gizlilikler var belli değil.
    Cevapla
  • kalender 9 ay önce Şikayet Et
    Sarıgül chp ye adımını attı oraya demir atmadan durmaz demedi demeyin
    Cevapla
  • Muro 9 ay önce Şikayet Et
    Bence CHP genel başkanlığına bir an önce soyunun başkanım.
    Cevapla
  • Adige60 9 ay önce Şikayet Et
    Valla hepsi bir haltlar yiyor aldığım duyuma göre Kırşehir Çiçekdağı belediye başkanı da şirket işçisi çalışanın marşını zamlamadan ve belediyenin kaynaklarını zimmetine ve yakın tayfasina geçirip hakka girmiş açığa alınmış.Ayip ayıp adamların maaşını hem eksik ver hemde para çarp...seni o koltuktan çabuk iniriler...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bu adam İmamoğlundan kaliteli İmamoğlu çok telikeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti