İmamoğlu'ndan 'gizli toplantı' ile ilgili ilk açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyaya sızdırılan online toplantıya ilişkin soruya yanıt verdi.

GİRİŞ 19.07.2023 11:47 GÜNCELLEME 19.07.2023 15:22
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Emirgan Korusu'nda düzenlenen 125 İETT Otobüsü Temini Sözleşme Töreni'ne katıldı.

Törenin ardından CHP'li yetkili isimlerle yaptığı online toplantının internete sızdırılmasına ilişkin soruları yanıtlayan İmamoğlu, toplantının gizli bir tarafı olmadığını, görüntüleri sızdıranın da araştırılacağını söyledi.

İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu devirme planı yaptığı gizli toplantı internete düştüİmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu devirme planı yaptığı gizli toplantı internete düştü

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderdi! CHP'de neler oluyor!İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderdi! CHP'de neler oluyor!

'200'E YAKIN TOPLANTIMIZ OLDU'

İmamoğlu, "Partimin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle konuşulur, parti meclisi üyeleriyle konuşuluyor, partinin eski yeni milletvekilleriyle konuşulur. İlçe başkanlarıyla, il başkanlarıyla konuşulur. Dolayısıyla bundan daha doğal bir şey yoktur. Bizim bu ve benzeri belki 200'e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana. Bunlar devam edecektir, devam ediyor, gizli bir tarafı yok. Yarın da toplantımız var. Bugün bile buna benzer toplantılarımız var. Hiçbir gizli tarafı yok. Konuşulan mevzular partinin konularıdır. Bunlarla ilgili hiçbir kelimesini sizin huzurunuzda konuşmayacağım. O masalarda konuşmaya devam edeceğim. Onu araştıracağız, bakacağız, ne olmuş, nasıl olmuş… Bunu seven kimler var. Partinin içinden mi var, dışından mı var. Ona da bakacağız ama biz partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileriyle çekinmeden, açık ve seçik kalbimizde ne varsa bir arada bir aile meselesi gibi konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz. Oradan sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Taha 9 ay önce Şikayet Et
    Daha pişkini görülmedi
    Cevapla
  • Skkö 9 ay önce Şikayet Et
    Senin gibi fırıldağı yeryüzü görmedi kılıcıdar seni süpürür
    Cevapla
  • ... 9 ay önce Şikayet Et
    Koltuk sevdasii var bu adamda sen İstanbula ne yaptinki Türkiye' ye bisey yapasın
    Cevapla
  • kader 9 ay önce Şikayet Et
    bu yılana ülke teslim edilir mi
    Cevapla
  • Enver Miral 9 ay önce Şikayet Et
    Gizli değil ama SIZDIRANI ARAŞTIRACAKMIŞ Her işimde bir tezgah bir üç kağıt sahtekarlık var. Samimice dürüstce tek cümle kurduğunu gören oldu mu acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekler korku saçıyor! Anne, çocuklarıyla parka sığındı
Türkiye'de köy nüfusu! İşte en kalabalık köyler...