'Gizli' toplantıda yer alan Engin Altay konuştu! CHP ikiye ayrıldı

Sızdırılan Zoom toplantısı CHP’yi karıştırdı. Toplantıda yer alan isimlerden Engin Altay gündeme oturan olay sonrası ilk kez konuştu.

'Gizli' toplantıda yer alan Engin Altay konuştu! CHP ikiye ayrıldı
'Gizli' toplantıda yer alan Engin Altay konuştu! CHP ikiye ayrıldı
GİRİŞ 19.07.2023 16:58 GÜNCELLEME 19.07.2023 17:40
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Dün ‘değişim’ adı altında Kılıçdaroğlu’na bayrak açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bir grup CHP meclis üyelerinin katıldığı Zoom toplantısı basına sızdırıldı.

ENGİN ALTAY’DAN İLK AÇIKLAMA
Gündeme bomba gibi düşen olay sıcaklığını korurken İmamoğlu’nun ardından online toplantıda yer alan isimlerden CHP İstanbul Milletvekili ve eski Grup Başkan vekili Engin Altay’dan konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

“PARTİNİN HALİ ORTADA”
Sözcü’de yer alan habere göre; İsim vermeden parti yönetime tepki gösteren Altay, “Arayışlar devam edecek. Partinin hali ortada, il başkanlarının görevden alınması, delege seçimlerinin başladığı bir süreçte görevden almalar var. Biz bunu konuşmayacağız da neyi konuşacağız kardeşim." dedi.

CHP MYK sona erdi: İmamoğlu'nun toplantısındaki isimler katılmadı, Öztrak'tan açıklamaCHP MYK sona erdi: İmamoğlu'nun toplantısındaki isimler katılmadı, Öztrak'tan açıklama

İmamoğlu'ndan 'gizli toplantı' ile ilgili ilk açıklamaİmamoğlu'ndan 'gizli toplantı' ile ilgili ilk açıklama

İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu devirme planı yaptığı gizli toplantı internete düştüİmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu devirme planı yaptığı gizli toplantı internete düştü

“VİDEONUN SIZMASI ENTERESAN”
Videonun sızdırılmış olmasını da enteresan bulan Altay, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Sızması enteresan. Fakat gizli saklı bir durum yok. Sorun var ve tartışıyoruz. Arayış var ve bu da arama konferansı. Arama konferansını ihanet toplantılarına çevirmek istiyor birileri. Herkesin bu partiye borcu var. Bunu ihanet diye sunmak çok ayıp" ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • meraci83 9 ay önce Şikayet Et
    İstikbal ve şahsi çıkar denen melanet adam olamayanlara her şeyi yaptırıyor. İhanet, sansasyon, skandal, riya .... ne ararsan yaptırabiliyor kısacası!..
    Cevapla
  • Allah korusun 9 ay önce Şikayet Et
    İmamson kendi sızdırdı. Hem mesaj veriyor, hem toplantıya katılanları güvenilmez ilan ediyor hem de madur edebiyatı yapıyor. Bu herif çok tehlikeli.
    Cevapla
  • izmirli 9 ay önce Şikayet Et
    görüntülerin sızdırılması kimin işine yarar ? bunu bulduğunuz da işi çözersiniz...
    Cevapla
  • Aytaç 9 ay önce Şikayet Et
    Gizli bir durum yok diyorsun ya bu görüşmelerden parti başkanının haberi varmı
    Cevapla
  • Poyraz 9 ay önce Şikayet Et
    Chp ye zerre miskal borcu yok bu milletin ! Gavura dost müslümana şedid düşman bu chp’yi Allah düşmanın başına vermesin !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi