CHP'de yeni kaset vakası: İBB Başkanlığına adaylığını açıkladı, özel fotoğrafı paylaşıldı

CHP'nin toplantısında İBB Başkanlığına adaylığını ilan ettiği öne sürülen Bakırköy Bleediye Başkanı Kerimoğlu'nun özel fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıldı.

GİRİŞ 23.07.2023 13:02 GÜNCELLEME 23.07.2023 13:02
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığındaki toplantıda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun İBB Başkanlığına aday olduğu öne sürüldü. Kerimoğlu'nun bu açıklaması sonrası sosyal medyada dikkat çeken bir fotoğraf dolaşıma sokuldu.

Dün Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İBB Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun ise sosyal medyada bir fotoğrafı yayınlandı. Karede, Kerimoğlu'nun bir mekanda 2 genç kadınla oturduğu görülüyor.

İBB İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanları ile yaptığı toplantı gündem düşmüyor. Son olarak Gazeteci Barış Yarkadaş Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun İBB başkanlığına aday olduğunu açıkladı. İddialara göre Kerimoğlu toplantıda Kılıçdaroğlu'na dönüp "İstanbul'da bir başarı yakaladık, bunu yerel seçimde de sürdürmek zorundayız. Eğer üyeye dayalı ön seçim koyarsanız ben İBB Başkanlığı'na adayım" dedi.

DİKKAT ÇEKEN KARE

Bu gelişmeler dikkatle takip edilirken Kerimoğlu'nun adaylık çıkışının ardından dikkat çeken bir kare sosyal medyada servis edildi. Kerimoğlu'nun fotoğrafta 2 genç kadınla yemek yediği görülüyor.

Kılıçdaroğlu'ndan partisine talimat: İttifak yokmuş gibi çalışınKılıçdaroğlu'ndan partisine talimat: İttifak yokmuş gibi çalışın

Kılıçdaroğlu'ndan koltuk mesajı: 10 cephede yara alsam da devam ederimKılıçdaroğlu'ndan koltuk mesajı: 10 cephede yara alsam da devam ederim

Kılıçdaroğlu bırakmak için tek şart sundu! İmamoğlu bunu beklemiyorduKılıçdaroğlu bırakmak için tek şart sundu! İmamoğlu bunu beklemiyordu

KILIÇDAROĞLU'NUN OLDUĞU TOPLANTIDA İMAMOĞLU'YLA TARTIŞTI

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, CHP'de belediye başkanları toplantısında yaşanan gerilimi aktardı.  Kerimoğlu, İmamoğlu'nu hedef alarak şöyle söyledi: 

“Sizi koltuğa genel başkanımız oturttu. Siz seçimi tek başınıza kazanmadınız. Zoom toplantısı yapmak ahlaksızlıktır. Seçim kampanyasında ‘Ben Cumhurbaşkanı adayı değilim' demeyenler suçludur. Önseçim yapılmasını istiyorum. Eğer  önseçim yapılırsa İBB başkanlığına adayım.”

İmamoğlu, sataşma üzerine oturduğu yerden şu karşılığı verdi:

"Böyle bir üslup olmaz. Bana hitaben konuşamazsın. En az dört kez hakaret ettin. Aynen iade ediyorum. Ahlaksız, sensin! Bakırköy'de sokakta gezemiyorsun. Gelmiş burada konuşuyorsun.”

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Ercan 34 4 ay önce Şikayet Et
    Lan bunlarin hepsi karı kız peşinde koşuyor devlet millet kimin umrunda
    Cevapla
  • Orhan 4 ay önce Şikayet Et
    Allah CC İslamı değiştirmeye çalışan bu milleti kalkındırma ayağıyla her türlü ahlaksızlığı yayan şeriatı kaldıran İslamın nurunu söndürmeye çalışanları birbirine düşürsün kendilerine oy verenleri Islah etsin
    Cevapla
  • insanoğlu 9 ay önce Şikayet Et
    Birbirinizi rezil etmeniz güzel oluyor, devam edin.
    Cevapla
  • Selçuk 9 ay önce Şikayet Et
    CHP li değilim ama ne var bunda 2 kadınla yemek yemesi çokta abes kaçacak bir şey değil bence.
    Cevapla
  • Taner 4 ay önce Şikayet Et
    Bu gözdağı görüntüsü dahası var ve gelecek iması
    Cevapla
  • BİR VATANDAŞ 9 ay önce Şikayet Et
    İSTANBULDA SEÇİMİ HDP SAYESİNDE KAZANMAK DIŞINDA nasıl bir başarı yakaladınız acaba...ŞAKAMISINIZ ...HEPİNİZ BOŞ BELEŞ ADAMLARSINIZ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu