Kılıçdaroğlu'ndan vekillere sert uyarı: Rest çekti, 'yollarımızı ayıralım' dedi!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile bir araya geldi. "Kamuoyuna farklı görüntü vermeyi kabul etmiyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu düşüncede olanlar varsa yollarımızı ayıralım" dedi.

GİRİŞ 26.07.2023 13:00 GÜNCELLEME 26.07.2023 14:00
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Koltuk mücadelesinin yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisi'nde 'gizli toplantı'nın yansımaları devam ediyor.

Hafta sonu belediye başkanları ve parti meclisi toplantılarına başkanlık eden CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de milletvekilleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

CNN Türk muhabirinin aktardığı habere göre, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel tesislerinde yapılan o buluşma yaklaşık 3 saat sürdü.

Zoom sonrası partililere uyarı: İç meseleleri konuşmayın!Zoom sonrası partililere uyarı: İç meseleleri konuşmayın!

KILIÇDAROĞLU UYARDI VE REST ÇEKTİ!

CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Kılıçdaroğlu, uyarılarda bulunarak rest çekti. Milletvekillerine, "Parti içindeki konuları kamuoyu önünde tartışmayın" dedi ve "Kamuoyuna farklı görüntü vermeyi kabul etmiyorum. Bugüne kadar çok konuşuldu. Bundan sonrasına müsaade etmem. Bu düşüncede olanlar varsa yollarımızı ayıralım" açıklamasında bulundu.

Eren Erdem: CHP'de Kemal Beye 'çekilin' deme kontenjanı vardırEren Erdem: CHP'de Kemal Beye "çekilin" deme kontenjanı vardır

GİZLİ TOPLANTIYA KATILAN İSİMLER DE ORADAYDI

Toplantıda katılımın yüksek olduğu, Zoom toplantısındaki isimlerin de toplantıya katıldığı belirtiliyor.

Gizli zoom toplantısında bardağı taşıran damla: Kılıçdaroğlu'ndan ilk hamle geldi!Gizli zoom toplantısında bardağı taşıran damla: Kılıçdaroğlu'ndan ilk hamle geldi!

KAYNAK: CNN TÜRK
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 50
  • yazıcı 9 ay önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu halk tarafından seçilip bir kamu hizmeti icra etmişmi. ? Darbelerden nemalanan bir partinin Kasetli başkanı eveliyatı karanlık
    Cevapla
  • yazıcı 9 ay önce Şikayet Et
    Demıkrası ile chp BARUT İLE ATEŞ GİBİDİR kendine has demokrası
    Cevapla
  • yazıcı 9 ay önce Şikayet Et
    Ekrem tambir chp li tüm fırıldakları bir numara Yalnız senin gücün kemalin atak oyunlarına ulaşmaz hertürlü fırıldağı çeviren ekremin tek kusuru vardır büyük yalancıdır hizmet ütetemez
    Cevapla
  • Veysel, gulcan 9 ay önce Şikayet Et
    Kemal kilicdaroglu, ekrem imamoglu, Mansur yavas meral aksener, ortak yanlari bir yerlerden turkiye ye ilticaci olarak gelmeleri. Bunlarin siyasetci olarak bulusmasi manidar,
    Cevapla
  • 10.köy 9 ay önce Şikayet Et
    Ekremin Beylikdüzü belediye başkanı olmak için çevirdiği filimleri yayınlasalar ARKA SOKAKLAR dizisinden daha uzun sürer.. bilen bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır