İmamoğlu'nun açık çağrısından sonra Özgür Özel'den açıklama

İBB Başkanı İmamoğlu'nun "Kılıçdaroğlu değişmeli" çağrısından sonra CHP Grup Başkanı Özgür Özel de açıklama yaptı.

GİRİŞ 28.07.2023 09:46 GÜNCELLEME 28.07.2023 10:15
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

CHP'de değişim tartışmaları devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sosyal medyadan yaptığı açık çağrıda genel başkanın değişmesi gerektiğini söyledi. 

İmamoğlu'nun gizli toplantısına katılan isimlerden olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel de “Özenli bir dile ve vefalı bir tutuma ihtiyaç var” dedi. Cumhuriyet gazetesine konuşan Özel, şunları söyledi:

“Bu kadar önemli bir seçimin ardından bu tartışmaların olması gayet normal. Kamuoyu önünde partiyi yıpratacak dil kullanılmaması gerekiyor. Her zaman buna dikkat ettim bundan sonra da buna hep birlikte dikkat edeceğiz. Sosyal demokrat sol bir partide müzakeresizlik kültürü olmaz. Konuşmak, görüşmek ve müzakere etmek gerekiyor.” 

Canlı yayında CHP'lileri şoke eden İmamoğlu iddiası: Bu felaket olurCanlı yayında CHP'lileri şoke eden İmamoğlu iddiası: Bu felaket olur

İmamoğlu ilk kez açık çağrı yaptı: Toplum CHP'de liderin değişmesini istiyorİmamoğlu ilk kez açık çağrı yaptı: Toplum CHP'de liderin değişmesini istiyor

CHP'yi sarsan iddia: Mansur Yavaş, Akşener'e liste verdiCHP'yi sarsan iddia: Mansur Yavaş, Akşener'e liste verdi

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • millet 9 ay önce Şikayet Et
    Sizden ne köy olur ne kasaba.
    Cevapla
  • verme 9 ay önce Şikayet Et
    adam tam bir firildak bakiyor hangi taraf guclu ise o taraf diyor buna nasil guveniyorlar kesin parti icin de casuzluk bile yapiyor o gun aglar iken bu kesin bir kalleslik yapacak dedim gandi bunu yaninda bosuna gezdirmiyor kalles oldugu bilse bu cok sey biliyor mecbur iyi davranacak cikar bitene kadar
    Cevapla
  • Osmanlı 9 ay önce Şikayet Et
    Adam resmen küfretmiş. Daha ne desin ama kimse alinmamış. Chp'de müzakeresizlik olmaz demiş. Böylelikle de ve zımnen tek adam parisinde(akp)/rejiminde olur demiş ve kimse alınmamış ve 'ne diyon kardeşim, sen' dememiş. Sizin normaliniz bu olduğu için tabii.
    Cevapla
  • Lütfü 9 ay önce Şikayet Et
    Sosyal demokrat sol bir partimi? Bu CHP'mi? mezhep partisine sosyal demokrat falan mı diyorsun?
    Cevapla
  • BABA 9 ay önce Şikayet Et
    ALLAH size bir daha bu millete zulüm etme fırsatı vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li başkanlardan Özgür Özel'e rest! Şimdi ne yapacak?
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL