Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç'a da İçişleri Bakanlığı sözü vermiş

Gazeteci İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ dışında Engin Özkoç'a da İçişleri Bakanlığı sözünü verdiğini söyledi. Özkoç, Özdağ'ın açıklamasından sonra, "Ben bakanlığı Ümit'e bırakır mıyım" demiş.

GİRİŞ 28.07.2023 14:05 GÜNCELLEME 28.07.2023 14:08
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'la yaptığı gizli protokol tepki çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığı sözünü Engin Özkoç'a da vermiş. 

Sözcü TV'de konuşan gazeteci İsmail Saymaz, Özkoç'un Kılıçdaroğlu'nun yanına gittiğinde içinde İçişleri Bakanlığı kadrolarının da olduğu bir dosyayı vererek 'Al gereğini yap' dediğini aktaran Saymaz, "Özkoç bakan olmayı beklediği için milletvekili adayı olmadı. Özdağ meselesi patladıktan sonra bu özgüvenle 'Ben bakanlığı Ümit'e bırakır mıyım' dedi" ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt: Kemal Bey verdikçe veren bir insan, beni aday yapsınCemal Enginyurt: Kemal Bey verdikçe veren bir insan, beni aday yapsın

Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nu da kandırmış: Önce yok, sonra var demişKılıçdaroğlu, Davutoğlu'nu da kandırmış: Önce yok, sonra var demiş

"YÜZDE 2'LİK ÖZDAĞ'A 3 BAKANLIK VERDİYSEN HDP'YE NE VERDİN?"

Bunun siyasal bir skandal olduğunu belirten Saymaz, "Ümit Özdağ'la ortaklarının haberi olmadan yüzde ikilik Özdağ'a üç bakanlık verdiysen yüzde 8 buçuk-9 oyu olan HDP'ye aldığın destek karşılığında ne verdin diye sorarlar. Verdiğin cevapla da kimseyi ikna edemezsin çünkü daha önce de protokol yok demişsin kapı gibi protokol çıkmış" diye konuştu.

KAYNAK: SÖZCÜ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 127
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bunları okuyunca milletin sizin 15 bin lira bayram ikramiyesine neden itibar etmediğini snladınız mı tuvalet terlikçiker !
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    Kemalin mavi boncuğu baya varmış
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bunlara seçimi kaybettiklerini birileri söylesin. Hala bakanlık kavgası yapıyorlar.
    Cevapla
  • Kızılelma 8 ay önce Şikayet Et
    Ah Türkiyem Cumhurbaşkanlığı bunların eline geçse idi bir düşünün halimiz ne olurdu.
    Cevapla
  • Kenan 8 ay önce Şikayet Et
    Hakikaten anlamiyorum, Kemal bey namus sözü verir sözünde durmaz. Ümit Özatla bir birlerine namus sözü vererek gizli protokol imzalarlar Ümit Özat sözünde durmaz. Bir birini kekleyen kekleyene yokmu sizde sözünde durabilecek mert bir adam
    Cevapla
  • Ümit 8 ay önce Şikayet Et
    Ümit Özat derken? Ümit Özdag olmasin o kisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!