İmamoğlu'nun adaylık kararından sonra Özel'den ilk açıklama

İBB Başkanı adaylığını açıklayan İmamoğlu, CHP Genel Başkanı adaylığı için ismi geçen Özgür Özel hakkında da açıklama yaptı. Özel, İmamoğlu'na teşekkür etti, İBB Başkanı'nın kararını değerlendirdi.

GİRİŞ 15.08.2023 16:47 GÜNCELLEME 15.08.2023 16:47
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday olacağını ilan etti. 

İmamoğlu basın toplantısında gelen bir soru üzerine “CHP'nin tarihini bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlar göreve hazırdır. Bunlardan birisi, Özgür Özel'dir” dedi.

‘İMAMOĞLU’NUN KARARI TÜRKİYE’YE İYİ GELECEK’

Gazete Duvar'ın haberine göre, İmamoğlu'ndan sonra Özgür Özel de açıklama yaptı. 

Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre; İmamoğlu’nun açıklamalarına CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken bir yorum geldi.

“Ekrem Bey’in vermiş olduğu kararı son derece olumlu karşılıyorum" diyen Özel, "Bu karara en çok İstanbullular sevindi. Ama hepimiz bu karardan memnun olduk. Bu karar İstanbul’a da Türkiye’ye de iyi gelecek. Kısa vadede İstanbul’a uzun vadede Türkiye’ye iyi gelecek bir karar olarak yorumluyorum” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu, adaylık kararını açıkladıİBB Başkanı İmamoğlu, adaylık kararını açıkladı

‘SÖZLERİNİ BİR HAKKIN TESLİMİ OLARAK GÖRÜYORUM’

İmamoğlu’nun kendisine sorulan bir soru üzerine, “CHP'nin tarihini bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlar göreve hazırdır. Bunlardan birisi, Özgür Özel'dir” ifadelerini kullanmasına ilişkin de Özel, “Bu sözleri bir hakkın teslimi olarak görüyorum ve kendisine teşekkür ediyorum. Sadece kendi adıma değil parti tarihini bilen, tertemiz tüm genç arkadaşlar adına da bir hak teslimi olarak görüyorum” değerlendirmesini yaptı.

‘SORUMLULUK ÜSTLENMEKTEN DE FEDAKARLIK YAPMAKTAN DA KAÇMAM DEDİĞİM NOKTADAYIM’

CHP’deki değişim tartışmalarında durduğu noktanın değişip değişmediği sorulan Özel, “Şu anda hep birlikte süreci takip ediyoruz. Sorumluluk üstlenmekten de fedakarlık yapmaktan da kaçmam dediğim noktadan ileride ya da geride değilim, aynı noktadayım. Bu dönem yapıcı ve aktif tutum alma dönemi” diye konuştu.

KAYNAK: GAZETE DUVAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Birol yiğit 9 ay önce Şikayet Et
    Toplam 7500 TL alan emeklilerin maaşı düzelmezse, puanlar İmamoğluna gitmez inşallah
    Cevapla
  • EKO 9 ay önce Şikayet Et
    Aday herkes oluyor da, aslolan tabiki adam olmak. Ne acıdır ki bu düzen, bu sistem; adam gibi adayların adaylığına imkan tanıyan bir düzen değil. Ne bürokraside ne de siyasette.
    Cevapla
  • MERSİNLİ 9 ay önce Şikayet Et
    Erdoğan Özgür Özel kazanırsa ve Ömrü vefa gösterirse bir 10 sene daha Cumhur başkanı seçilir. Tabi Kanun değişirse
    Cevapla
  • necmettin durmaz 9 ay önce Şikayet Et
    imamoğlu için sonun başlangıcı ince gibi kenara atılacak
    Cevapla
  • Fatih SAYAN 9 ay önce Şikayet Et
    ben hiç memnun olmadım özgür... kendi adına konuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı: Uyarılar art arda geldi!
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok