Gelecek Partisi, CHP'yle ittifak yapacak mı? Flaş ittifak açıklaması!

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, 'CHP ile ittifak yapılacak mı?' sorusuna yanıt verdi. Şahin, "Şartlara göre kapılar açık" dedi.

GİRİŞ 25.08.2023 02:08 GÜNCELLEME 16.09.2023 13:49
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayarak ağır bir yenilgi alan 7'li koalisyonda 2024 yerel seçimleri öncesi ittifak tartışmaları sürüyor. CHP ve İYİ Parti'nin yerel seçim restleşmesine, diğer ittifak üyeleri de dahil oldu.

Gelecek Partisi, CHP'yle ittifak yapacak mı? Gelecek Partili isim açıkladı!

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, tv100'de katıldığı canlı yayın programında partisinin 'Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapacak mı?' sorusunu yanıtladı.

"ŞARTLARA GÖRE KAPILAR AÇIK"

Yerel seçimlerle ilgili Şahin "Bölgelere göre değişen ittifak koşulları oluşabilir, bununla ilgili konuyu saklı tutuyoruz. Bir iddiamız var, biz bunu sonuna kadar taşıyacağız ama şartlara göre kapılar açık" dedi

Gelecek Partisi, CHP'yle ittifak yapacak mı? Gelecek Partili isim açıkladı!

"İTTİFAK KONUSU YEREL DİNAMİKLER BELİRLEYECEK"

Aktaş'ın "CHP’yle kapılar açık mı?" sorusuna Şahin "Genel Merkez seviyesinde süreç ne getirir onu göreceğiz ama yerelde kendiliğinden dinamikler oluşabiliyor. Bu süreci biraz da yerel dinamikler belirleyecek" yanıtını verdi.

Gelecek Partisi, CHP'yle ittifak yapacak mı? Gelecek Partili isim açıkladı!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Selanikli 8 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun size be oyunuz bile yokken 15 Millet vekili çıkardınız. Kemal'ı (CHP'Yİ) bir daha kandırıp 10- 15 de belediye başkanlığı alırsanız bir daha helal olsun size
    Cevapla
  • s.uysal 8 ay önce Şikayet Et
    Kemalin ve abdnin ab nin emir erleri yazıklar olsun.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 8 ay önce Şikayet Et
    bizdeki ana muhalefet ABD nin güdümünde olmuş?Ya buna oy verenler Allah bunlara sormayacakmı?HAİN VATANSIZLAR
    Cevapla
  • orhan 8 ay önce Şikayet Et
    ülkemizde muhalefet yok.
    Cevapla
  • Yunus 8 ay önce Şikayet Et
    Fırsat gelmiş.sizde bütün belediye leri isteyin.kilicdaroglu verir.babasinin malı CHP verir.yoksa gideceğini bildiği için hemen verir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!