CHP'den Sezgin Tanrıkulu açıklaması: Sözleri kabul edilemez

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Milletvekili Tanrıkulu'nun TSK ile ilgili sözlerinin kabul edilemeyeceğini söyledi.

GİRİŞ 10.09.2023 10:54 GÜNCELLEME 10.09.2023 11:16
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili sözlerinin kabul edilemeyeceğini ve konunun parti organlarında görüşüleceğini belirtti.

Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, milletimizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetlerini töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez. Bu konu yetkili organlarımızda görüşülecektir." ifadelerini kullandı.

MSB'den, TSK'ya dil uzatan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tokat gibi cevap!MSB'den, TSK'ya dil uzatan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tokat gibi cevap!

CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında savcılık harekete geçti! Soruşturma başlatıldıCHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında savcılık harekete geçti! Soruşturma başlatıldı

CHP'li Tanrıkulu'dan TSK'ya çirkin iftira! TSK 15 köylüyü helikopterden attıCHP'li Tanrıkulu'dan TSK'ya çirkin iftira! TSK 15 köylüyü helikopterden attı

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Dağdelenoğlu 7 ay önce Şikayet Et
    Yuvarlar sözlerle, siyasi söylemlerle bu olay geçiştirilemez. O terörist gerek partisi, gerekse adalet karşısında hesap vermeli. Askere dil uzatmak vatan hainliği değilde nedir?
    Cevapla
  • İnadına REİS 7 ay önce Şikayet Et
    Peki ne yapacaksınız onu söyle de bilelim madalyamı takacaksınız yoksa ödüllendirecekmisiniz o çok konuşan kemal dan tık yok ne oldi dilinimi yutti.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    sonuç?
    Cevapla
  • xy01 7 ay önce Şikayet Et
    vayki tiyatro yapıyorsunuz hepiniz aynı kabuledilemezsa biletini kessenize çünkü aynı düşünüyorsunuz fakat kıvırıyorsunuz düşün milletin yakasından
    Cevapla
  • Türkşadfb. 7 ay önce Şikayet Et
    Kabul etmiyorsunuz da her dönem vekil yapıyorsunuz. sizde suçlusunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...