Özgür Özel'den DEVA'lılara belediye sözü veren Kılıçdaroğlu'na: Git gide pervasızlaşıyor

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, DEVA Partililerle gizlice görüşen Kılıçdaroğlu'nun o kişilerden birine belediye sözü verdiğini söyleyerek, "Görünen o ki partinin iş görüş biçimini terk etmeyip aksine daha da pervasızlaşıyor" dedi.

Özgür Özel'den DEVA'lılara belediye sözü veren Kılıçdaroğlu'na: Git gide pervasızlaşıyor
Özgür Özel'den DEVA'lılara belediye sözü veren Kılıçdaroğlu'na: Git gide pervasızlaşıyor
GİRİŞ 26.10.2023 17:32 GÜNCELLEME 26.10.2023 17:32
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, hafta sonu İstanbul'da DEVA Partili bazı ilçe başkanları ile gizlice görüştü.

Kılıçdaroğlu'nun, başkanların CHP’ye katılması karşılığında, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman’a belediye başkanlığı vereceği öne sürüldü.

Zonguldak İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada konuyla ilgili konuşan CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, sert ifadeler kullandı.

"BEN BUNDAN UTANÇ DUYARIM"

Kılıçdaroğlu’nun alelacele ve hatalı bir şekilde sağdan gelen danışmanlar atamasının doğru olmadığını söyleyen Özel, “CHP gibi bir partinin genel başkanı geçmişte ittifak yaptığımız bir partinin aktif görevdeki ilçe başkanlarıyla gece yarısında ve bilinmez bir adreste görüşmeye gidiyor. Öğreniyoruz ki o görüşmeyi organize edenlerden, DEVA Partisi'nden isimlerden bir tanesine de CHP'nin elinde olan bir belediyenin sözü veriliyor. Yani önümüzdeki süreçte benim kurultay için ortaya çıkan DEVA Partisi ziyaretinden elde edeceğim bir fayda, o sayede kurultayda işime yarayacak bir şey yok. Ondan ümit duymam. Duysam duysam utanç duyarım. Çünkü ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Ama burada görünen partinin iş görüş biçimini siyaset yapış biçimini terk etmeyip aksine daha da pervasızlaşıyor olmasıdır bu noktadaki sorun" dedi.

 

KAYNAK: HABER7, DHA
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 42
  • Sakih TT 6 ay önce Şikayet Et
    Utan ma utanmaz milletvekili seçimlerine ağlaya zırlaya chp deva kol kola girmedi mi 13 tane cekil hediye etmedin mi yüzde 000,2 lik devaya
    Cevapla
  • Ali Rıza 6 ay önce Şikayet Et
    Utanmayı biliyormusun ki özgür efendi
    Cevapla
  • Dervaz 6 ay önce Şikayet Et
    Taşnak sutyun desteğini almak için bile bakan ve belediye başkanlığı cumhur Yardımcısı bile verir ağa bol keseden dağıtıyor yine hayali makamlari
    Cevapla
  • Touran 6 ay önce Şikayet Et
    HDP nin bile rengi belli. Bu CHP nin ne olduğu belli değil...( birisi yazmış HDP bile bunlardan delikanlı diye :) )
    Cevapla
  • İşte öyle 6 ay önce Şikayet Et
    O adamı cumhurbaşkanı yapacaktınız bir de utanmadan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
BM'de konuşan Haluk Levent'ten Netanyahu'ya Gazze tepkisi