İstanbul'da 'Özel' görüşme! Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu planı suya düştü

Ekrem İmamoğlu'na divan başkanlığı önerip tarafsız alana çekmeye çalışarak değişim ateşini söndürmek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun planı suya düştü. CHP liderinin rakibi Özgür Özel ile buluşan İmamoğlu, tavrının değişmeyeceğini ifade etti.

İstanbul'da 'Özel' görüşme! Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu planı suya düştü
İstanbul'da 'Özel' görüşme! Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu planı suya düştü
GİRİŞ 27.10.2023 13:07 GÜNCELLEME 27.10.2023 13:08
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kurultayda divan başkanlığı yapması için teklifte bulundu.

İmamoğlu’nun teklife olumlu baktığı ancak bazı şartlarının olduğu öğrenildi.

"DİVAN BAŞKANI OLMAM POZİSYONUMU DEĞİŞTİRMEZ"

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından akşam İstanbul'daki 196 delegeyle toplantı yapan İmamoğlu, “Divan Başkanı olmam pozisyonumu değiştirmez. Sokağın sesini duymazdan gelemeyiz. Ben çok açık olarak Özgür Özel’i destekliyorum" dedi.

"KURMAYLARI KEMAL BEY'E KENDİ KALESİNE GOL ATTIRDI"

Yaşanan gelişmelerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP'li gazeteci Şaban Sevinç, "İmamoğlu oyunu bozdu… Kurmayları Kemal Bey'e kendi kalesine gol attırdı…" ifadelerini kullandı.

"KURULTAYA OYUN KURAMAZ ŞEKİLDE GİRİYOR"

İmamoğlu'nun delegelerle yaptığı toplantı sonrasında CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ile görüşüp 'değişim' konusunu masaya yatırdığını belirten Sevinç şunları yazdı:

"Sonuç itibarıyla, Divan Başkanlığı önerirse 'İmamoğlu’nu tarafsız alana çekerek değişimin ateşini söndüreceğini' planlayan Kemal Bey ve ekibi kendi kalesine gol attı. İmamoğlu’nu Kemal Bey'in yanına çekmeye çalışanlar ortada kaldı. Divan Başkanı Ekrem Bey olduğu için kurultay atmosferinden gelen avantajı da Kemal Bey kaybetmiş oldu! Şimdi Kılıçdaroğlu kurultaya daha dezavantajlı ve oyun kuramaz bir şekilde gidiyor."

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34
  • Alaturka 6 ay önce Şikayet Et
    Kabahat bunların değil, peşlerinden giden sürünün. Ekonun bir başarı hikayesini göstersinler rezilliginden başka, rezilikten başka hiç olumlu bir şeyin emaresini bulamazlar! Bulamazlar!!
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    özgür özel sen İsraile gitsene ne işin var turkiyede savcılar seni araştırsın neyinnesisin düşmana taraf oluyorsun chpyide berbat ettin
    Cevapla
  • Göktürkler 6 ay önce Şikayet Et
    Yemin Seytan bunlar Dünya yaniyor bunlara Bak cep derdinde seytan sürüsü
    Cevapla
  • Arif 6 ay önce Şikayet Et
    Bunlar ! Ülkemiz için büyük tehlike teşkil etmektedir. Bir an önce teskere almalılar. Memleketlerine gitmeliler.
    Cevapla
  • Soner 6 ay önce Şikayet Et
    Ekrem ve Ozgur ozelin KK'dn zerre kalir yanlari yok bu zihniyet kapatilmali bunlar turkiye icin cok ciddi bir milli guvenlik sorunudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi