Kılıçdaroğlu partiyi devredeceği adayın profilini açıkladı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendinden sonraki adayın profilini özetleyerek, “Partiyi bilgili, birikimli, iyi bir sosyal demokrata devredeceğim” dedi.

GİRİŞ 28.10.2023 11:24 GÜNCELLEME 28.10.2023 13:03
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü'den İpek Özbey'e konuştu. Kılıçdaroğlu, kendinden sonraki adayın profilini özetleyerek, “Partiyi bilgili, birikimli, iyi bir sosyal demokrata devredeceğim” dedi. 

İşte Kemal Kılıçdaroğlu röportajından öne çıkan noktalar:

"EKREM BEY'İN ELİ GÜÇLENSİN"

"Perşembe günü Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir görüşme yaptınız. Kurultayın divan başkanlığını önerdiniz, kabul etti. Neden İmamoğlu'na teklif ettiniz?" sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekrem Bey'in eli güçlensin diye. İstanbul'da seçimlerde eli daha güçlü olsun diye bu teklifi yaptım." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun Divan Başkanlığı teklif ettiği İmamoğlu'ndan açıklamaKılıçdaroğlu'nun Divan Başkanlığı teklif ettiği İmamoğlu'ndan açıklama

KILIÇDAROĞLU PARTİYİ DEVREDECEĞİ ADAYIN ÖZELLİKLERİNİ AÇIKLADI

Kemal Kılıçdaroğlu, aday gösterilmesi halinde gemiyi güvenli bir limana bırakmak üzere aday olacağını belirterek, “Partiyi bilgili, birikimli, iyi bir sosyal demokrata devredeceğim” dedi.

“Mevcut kişiler arasında böyle biri var mı” sorusuna da “Böyle biri var ama görünür hale gelmesi lazım” değerlendirmesinde bulundu.

DEVA'DAN TRANSFER İDDİALARI

"DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman'a belediye başkanlığı vaat ettiniz mi?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Ben kimseye bir vaatte bulunmadım." dedi.

DEVA'dan sonra sıra Gelecek Partisi'nde: Kılıçdaroğlu'nun görüşmeleri ortaya çıktıDEVA'dan sonra sıra Gelecek Partisi'nde: Kılıçdaroğlu'nun görüşmeleri ortaya çıktı

KAYNAK: SÖZCÜ
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 122
  • Orhan0708 6 ay önce Şikayet Et
    Acaba deniz baykaldan partiyi devir alırken bu şartları kendisi taşıyormuydu? Gerçi farketmez, tuvalet terliği seviyrsinde de olsa olurdu..
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 6 ay önce Şikayet Et
    kafalar aynı olduğu için başa kim gelirse gelsin bunların hepsi aynı al birini vur ötekine
    Cevapla
  • öner 6 ay önce Şikayet Et
    Senin gibilerine inadına oy veren güruhu Allah kahretsin
    Cevapla
  • Celalettin 6 ay önce Şikayet Et
    Sanki kendisi çok bilgili Mersin i Karadeniz'de zanneden Konya'yı deniz kenarında zanneden Demirtaş ın Kavala nın neden içeride olduğunu anlayamayan zatı muhterem kendisi gibi birine teslim edecekmiş
    Cevapla
  • Halil 6 ay önce Şikayet Et
    Demekki ağbabaları fişini çekmiş görünüyor…??? Kasetin sonu gelmiş.!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması