Kılıçdaroğlu'nun Divan Başkanlığı teklif ettiği İmamoğlu'ndan açıklama

Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında Divan Başkanlığı teklif ettiği İBB Başkanı İmamoğlu açıklama yaptı. İmamoğlu, "Divan Başkanlığı çok kutsal bir sorumluluk ve vazife" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Divan Başkanlığı teklif ettiği İmamoğlu'ndan açıklama
Kılıçdaroğlu'nun Divan Başkanlığı teklif ettiği İmamoğlu'ndan açıklama
GİRİŞ 27.10.2023 14:45 GÜNCELLEME 27.10.2023 14:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu , "Divan Başkanlığı çok kutsal bir sorumluluk ve vazife her yönüyle adil, eşitlikçi ve partimizin gelecek vizyonunu ortaya koyan çok özel bir divan yönetiminin olgunlaşması yönünde gereğini yerine getirecek bir biçimde hareket edeceğimizi ifade ederek karşılıklı olumlu bir görüş pozisyonuna geldik" dedi.

İmamoğlu Şişli'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen 'Büyütülen Hayallerle Cumhuriyet ve Kadın' etkinliğine katıldı. İmamoğlu etkinlik öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

CHP Olağan Kurultayı'nda divan başkanlığı teklifiyle ile ilgili soruya yanıt veren İmamoğlu, "Doğrudur. Aslında geçen hafta Perşembe günü bana ilk kez Sayın Gürsel Erol ziyarete gelerek böyle bir düşüncelerinin oluştuğunu ve Sayın Genel Başkanımızın da bu konuda olumlu görüşüyle beraber bu teklifi iletmeye geldiğini ifade etmişti. O günden beri aslında müzakerelerimiz sürüyordu. Daha sonrasında olumlu düşüncemi kendilerine ifade ettim. Dünkü genel Başkanımızla olan buluşmamızda da sürece dair değerlendirmelerimizi yaptık. Tabi kurultay çok önemli bir kurultay yarışın olacağı bir kurultay. Tabi ki divan başkanlığı çok kutsal bir sorumluluk ve vazife her yönüyle adil, eşitlikçi ve partimizin gelecek vizyonunu ortaya koyan çok özel bir divan yönetiminin olgunlaşması yönünde gereğini yerine getirecek bir biçimde hareket edeceğimizi ifade ederek karşılıklı olumlu bir görüş pozisyonuna geldik. Elbette ki bu düşünceyi üreten ve bu süreci sana tevdi eden sayın genel başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Dersimli 6 ay önce Şikayet Et
    Partiyi Gürsel Erola teslim et
    Cevapla
  • m.e 6 ay önce Şikayet Et
    Gel bakalım egreemm
    Cevapla
  • nevzat 6 ay önce Şikayet Et
    bay kemal ne yaptı etti seni adaylıktan uzaklaştırdı parti içindeki ayak oyunlarını çok ustaca yönetiyor seçim zaten formalite özgürle anlaşıp seni ekarte ettiler eko sen daha bu işlerde çok acemisin öyle değişim falan boyunu aşan işler bunlar üfelediler seni anında divan başkanlığı ile avunur durursun değişim çıkışlarını not etmiştir bay kemal İBB adaylığını da unut
    Cevapla
  • osman 6 ay önce Şikayet Et
    Lafı geveleme, kabul mü red mi??? Kelimelerin beyin yakıyor...
    Cevapla
  • Ömer 6 ay önce Şikayet Et
    Benim bildiğim haca gitmek kutsal sen oraya git başkanlığın neresi kutsal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir ve Aliyev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alçakların peşini bırakmayacağız!