Kılıçdaroğlu'nun adaylığına imza vermeyen tek kişi İmamoğlu oldu

Parti tabanının tüm itirazlarına rağmen kurultayda yeniden aday gösterilecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için imza vermeyen tek büyükşehir belediye başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

GİRİŞ 29.10.2023 09:56 GÜNCELLEME 29.10.2023 10:17
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Genel seçimlerde kendi adaylığını dayatan ve bunun sonucunda 12'nci yenilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti tabanı ve parti içindeki 'değişim hareketi' tarafından istenmiyor.

Bu süreçte Kılıçdaroğlu'nun koltuğunu sağlamlaştırmak için daha önce parti ile ilişiği kesilen kişilerin geri dönüşü bile masaya yatırılırken, çeşitli gizli görüşmelerle destek isteniyor.

İMAMOĞLU HARİÇ TÜM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI İMZA VERDİ

Genel Merkez kaynaklarına göre; Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için 900’e yakın delegenin imza vereceği hesaplanıyor.

İddiaya göre; İmamoğlu dışındaki kurultay delegesi olan büyükşehir belediye başkanlarının hepsinin Kılıçdaroğlu için imza attı.

DİVAN BAŞKANLIĞI YAPACAK OLAN İMAMOĞLU ÖZEL'İ DESTEKLİYOR

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da 196 delegeyle toplantı yapan İmamoğlu, “Divan Başkanı olmam pozisyonumu değiştirmez. Sokağın sesini duymazdan gelemeyiz. Ben çok açık olarak Özgür Özel’i destekliyorum" demişti.

İmamoğlu daha sonra Özgür Özel ile buluşarak birliktelik mesajı vermişti.

İstanbul'da 'Özel' görüşme! Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu planı suya düştüİstanbul'da 'Özel' görüşme! Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu planı suya düştü

KAYNAK: HABER7
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    efsane ismin gibi yorumunda EFSANE olmuş
    Cevapla
  • Adil 6 ay önce Şikayet Et
    Yenilmelere doyamadı biraz daha yenilmek için tekrar aday Buna tekrardan oy verecek olan Chp seçmenini dünya bilim adamları detaylı incelemeli Yaklaşık yirmi yıldır yenilenen birisine bilerek tekrardan partinin başında kalmaya devam et diye oy vermek akıl işi değil
    Cevapla
  • Efsane 6 ay önce Şikayet Et
    Kemalyan efendin ekorotolos Sana hizmet etmez yerini bil Sen köle o senin Efendi'nin torunu Sana ancak küçük musluk açtırır
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar boş adamlar.hiç gündemden düşmüyorlarBunca sene onca başarısızlıklar yetmiyor gibi CHP yi ne hale getirdi.Partiyi CHPKK ya dönüştürdü.HDP ile birlik oldular.Bunlarda vatana millete ne fayda gelir.
    Cevapla
  • zafergülten 6 ay önce Şikayet Et
    e artık satılmış mı,Kılınçdaroğlu nun yerindemi gözü var,ortaya çıkar elbet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı